ZTE Blade A31 5G yakın zamanda geliyor - Haberler - indir.com

ZTE Blade A31 5G yakın zamanda geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-29 14:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Başarılı isimlerden ZTE, orta segment akıllı cep telefon ailesini, yeni 5G modellerle genişletmek adına hazırlık yapıyor. Çin'in adeta Twitter'ı olarak bilinen Weibo'da yer alan bilgilere göre şirketin Qualcomm işlemci sistemine sahip olan bu yeni telefonunu gün yüzüne çıkardı. Konuyla ilgili olarak iddialara göre Snapdragon 768G’li ZTE Blade A31 5G, çok yakında geliyor.

ZTE Blade A31 5G özellikleri

Şu an için hakkında henüz pek fazla detay olmayan A2122H model numarası ile kendini gösteren bu telefon, AMOLED bir ekran ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bu panel türünün sahip olduğu teknoloji ile beraber parmak izi okuyucusunu ekranın altına yerleştirilen ZTE, işlemci olarak ise Qualcomm tercih etmiş. Gücünü  Snapdragon 768G‘den alacak olan ZTE Blade A31 5G'de yer alan özellikler ile orta sınıf yerleştirilen bir cihaz olacak. Söz konusu bu işlemci, hali hazırda Oppo Reno 3 Pro ve Xiaomi Mi 10 Lite gibi cihazlarda kullanılıyor.

ABD, Huawei ve ZTE ekipmanlarını bertaraf etmek için 1,9 milyar dolarlık dev bütçeyi gözden çıkardıABD, Huawei ve ZTE ekipmanlarını bertaraf etmek için 1,9 milyar dolarlık dev bütçeyi gözden çıkardı

Şuana kadar Snapdragon 768G, orta seviye kısmında son derece başarılı bir işlemci olarak değerlendiriliyor olsa ada ZTE'nin ilk tercihi olmamıştı. Esasında Snapdragon 780G kullanmayı tercih eden şirket, ne yazık ki uzun zamandır stok sorunu sebebiule3 bu fikrinden vazgeçmek zorunda kaldı. Gittikçe daha büyük bir sorun haline gelen bu stok sorunu, bu sayede akıllı cep telefonlar üzerinde de daha etkili olmaya başladı. 

Stok sorunları her geçen gün büyüyor

Daha önce de bazı akıllı cep telefon üreticileri, teslimatların geç kaldığını ve istedikleri zaman ürün tedariği yapamadıklarını dile getirdi. Fakat ilk kez bir şirket, stok sorunları sebebiyle işlemci değiştirmek zorunda kaldı. TSMC ve Qualcomm gibi üreticiler, kapasiteleri artırmak adına çalışmalara başlamış gözüküyor. Fakat yaşanan bu sorunların ne zaman sona ereceği ise şu an için gizemini koruyan bir durumdur. 

 


ZTE Axon 30 Pro kaliteli özelliklere sahip olacakZTE Axon 30 Pro kaliteli özelliklere sahip olacak
ZTE ekran altı kamera teknolojisini duyurduZTE ekran altı kamera teknolojisini duyurdu
ZTE'den yeni bir akıllı saat geliyorZTE'den yeni bir akıllı saat geliyor

PAYLAŞ