ZTE Axon 30 Ultra, 64 megapiksel 3 kamerayla geleceğini açıkladı - Haberler - indir.com

ZTE Axon 30 Ultra, 64 megapiksel 3 kamerayla geleceğini açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-09 13:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Uygun fiyatlı telefonlarıyla akıllı telefon sektöründe dikkat çeken şirketlerden olan ZTE Axon 30 serisini yakında kullanıcıların karşısına çıkaracak. Tanıtımına çok az bir süre kalan serinin özellikleri de yavaş yavaş netleşmeye başladı.

Orta ve giriş segment telefonlarıyla akıllı telefon pazarında günden güne güçlenen ZTE 15 Nisan’da Axon 30 serisini resmi olarak tanıtılacak. Daha önce cihazlar hakkında gelen sızıntılardan bazıları şirket tarafından da doğrulanmıştı. Örneğin artık Axon 30 Pro’nun arka panelinde çözünürlükleri 64 MP olan üçlü kamera kurulumu yer alacağını biliyoruz. Ancak bugün gelen sızıntılar şirketin Axon 30 Ultra modelinde de aynı kamera sistemine yer vereceğini ortaya çıkardı.

ZTE ekran altı kamera teknolojisini duyurduZTE ekran altı kamera teknolojisini duyurdu

Telefonlarının özellikleriyle başarı yakalayan şirketlerden olan ZTE yeni tanıtacağı akıllı telefonlarının kamera teknolojisiyle pazarda rakiplerini epey geride bırakacak. Öğrenilen bilgilere göre ana kamerası 64 MO olacak olan Axon 30 Pro ve Axon 30 Ultra modellerinin ultra geniş açılı kamerası ve porte kamerası da 64 MP çözünürlüğe sahip olacak.

Bunun yanı sıra şirket tarafından yapılan resmi paylaşımda 64 MP çözünürlüklü üçlü kamera sistemine ek olarak dördüncü bir sensörde eklendiğini gösteriyor. Bu sensörün çözünürlüklüğü ise 8 MP olacak.

ZTE Axon 30 Pro kaliteli özelliklere sahip olacak

Şirketin yeni telefon serisiyle ilgili yaptığı paylaşım ise cihazların video sabitleme özelliği konusunda bilgi veriliyor. Şirket, Axon 30 serisinin kamera performansını gösterebilmek için telefonların kamerasıyla çekilen bazı örnek fotoğraflar da paylaştı.

Axon 30 Ultra özellikleri

 Cihazlar hakkında şimdilik çok fazla şey bilinmese de Axon 30 Ultra modelinin 6.92 inç OLED ekran paneline sahip olacağı biliniyor. 120 Hz tazeleme hızını destekleyecek olan bu ekranın delikli tasarıma sahip olacağı söyleniyor. Şimdilik hangi işlemciden güç alacağı bilinmeyen model 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanına sahip olacak.

Bunun yanı sıra bağlantı noktasında Bluetooth 5.2, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6 ve  Wi-Fi Direct gibi teknolojilere sahip olacağı sızdırılan Axon 30 Ultra, Android 11 tabanlı MyOS 11 arayüzüyle ile tanıtılacak.

4.500 mAh’lık pil gücüne sahip olacağı aktarılan cihaz 55 W’luk hızlı şarj desteğine de sahip.

 


ZTE'den yeni bir akıllı saat geliyorZTE'den yeni bir akıllı saat geliyor
ZTE'nin yeni akıllı saati Watch GT tanıtıldı: özellikleri ve fiyatıZTE'nin yeni akıllı saati Watch GT tanıtıldı: özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ