ZTE Axon 30 modeli hakkında detaylar ortaya çıktı - Haberler - indir.com

ZTE Axon 30 modeli hakkında detaylar ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-25 09:00:12
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

ZTE’nin akıllı telefon pazarında ekrana gömülü ön kamera seçeneği ile dikkatleri çekecek olan yeni Axon 30 modeli canlı bir şekilde gözüktü. Modelin ayrıca sahip olduğu kamera performansı da dikkatleri çekti. Son dönemde ürettiği modeller ile adından söz ettirmeye devam eden ZTE, son olarak ekrana gömülü kamera sistemine sahip bir modelini tanıtacağı belli olmuştu. Geçtiğimiz yıl satışa çıkan Axon 20’nin daha yenilikçi ve güçlü modeli olması beklenen Axon 30 ise canlı bir şekilde gözüktü.

Axon 30 modelinin ön kamerası ana ekran altında görünmez olarak konumlandırılırken, ihtiyaç anında ise kameranın olduğu bölgedeki ekran pikselleri karartılıyor ve kamera kullanılabilir oluyor. Yenilikçi bir teknoloji ile gelen cihaz birçok akıllı telefon kullanıcısı tarafından dikkatleri çekmesi bekleniyor.

ZTE Axon 30 Pro kaliteli özelliklere sahip olacakZTE Axon 30 Pro kaliteli özelliklere sahip olacak

Ekran altı kamerası ile Axon 30 modeli belli oldu

Yukarıdaki videoda görüleceği üzere modelin ön ve arka kamera tasarımları gözüküyor. Arka taraf amiral gemisi modellerde olduğu gibi bir kamera kurulumu ile gelirken, ön tarafta ise gizlenmiş bir kamera bulunuyor. Axon 30’da 16 MP’lik bir kamera kullanıldığı belirtilirken, ön kameranın fotoğraf kalitesi oldukça geçerli gözüküyor. Ayrıca Axon 30 modelinde 2460 x 1080 piksel çözünürlük, Snapdragon 870 işlemci, 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama olduğu gözüküyor. Ayrıca Snapdragon 888 işlemcili Ultra ve Pro modellerinin de olacağını belirtelim.

Axon 30’un ön ve arka kamera performansı oldukça iyi anlaşılıyor. Modelin arka tarafından 4’lü kamera yer alırken 64 MP ana kamerayı görüyoruz. Bu yenilikçi modelin ön kamera performansı ise oldukça iyi gözüküyor. Axon 30 modeli 22 Temmuz tarihinde tanıtılması beklenirken, ne zaman satışa çıkacağı ise henüz belli olmuş değil. Fiyatlandırmalar da satışa çıkışta netleşmesi bekleniyor.


ZTE Axon 30 Ultra, 64 megapiksel 3 kamerayla geleceğini açıkladıZTE Axon 30 Ultra, 64 megapiksel 3 kamerayla geleceğini açıkladı
Resmi olarak tanıtılan ZTE Axon 30 Ultra özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan ZTE Axon 30 Ultra özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ