ZTE Axon 11'in özellikleri ortaya çıktı! - Haberler - indir.com

ZTE Axon 11'in özellikleri ortaya çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-23 11:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı telefon üreticilerinden olan ZTE, yakın bir zamanda 5G destekli yeni akıllı telefon modelini piyasaya sunacak. Buna yönelik detaylar gelmeye devam ederken, şimdi ise cihazın adı ve yeni detayları ortaya çıktı. Buna göre ZTE’nin piyasaya süreceği 5G destekli akıllı telefon modelinin Axon 11 olarak isimlendirilmesi bekleniyor. Cihazın görüşü noktasında daha önce de çeşitli bilgiler ortaya çıkmıştı. Cihazın posterinin ortaya çıktığı kaynaktan şimdi ise Axon 11’in teknik özellikleri paylaşıldı. Sunulan teknik özellikler detaylarına göre model bir amiral gemisi cihazı olmayacak ve buna göre orta seviyenin üst bölümünde yer alan bir akıllı telefon olacak.

ZTE Axon 11 özellikleri Weibo’da gözüktü

Sızdırılan ZTE Axon S yan kızağıyla dikkat çekiyor!Sızdırılan ZTE Axon S yan kızağıyla dikkat çekiyor!

Çin’in sosyal medya platformu olan Weibo’da Digital Chat Station hesabı tarafından paylaşılan yeni bilgilere göre modelin orta seviyede gelişmiş özellikler sunan bir cihaz olması bekleniyor. Modelin ekran tarafında 6.6 inç 2340x1080 piksel çözünürlüğünde bir yapıda gelmesi ifade ediliyor. Ekran yenileme hızı 60 Hz olarak belirlenen bu model muhtemel olarak AMOLED bir panele sahip olacak. Bu durum ise parmak izi sensörünün ekrana gömülü bir şekilde geleceği anlamına geliyor. Ekranın üst bölümündeki ön kamera ise damla çentik yapısına sahip olacak.

Arla yüzeyde dörtlü kamera sistemi yuvarlar bir tasarım ile yer alacakken, ana kameranın 64 MB olması bekleniyor. Ayrıca Samsung ISOCELL Bright GW1 sensörünün kullanılması düşünülüyor. Bu sensörün ayrıca Galaxy A71 ile Black Shark 3 Pro modellerinde de yer aldığını belirtelim. ZTE Axon 11 Qualcomm’un SM7250 işlemcisine sahip olacak ve Snapdragon 765G ile geleceği anlamına geliyor. 18W ise hızlı şarj desteğinin olacağını belirtelim. Büyük ihtimalle Android 10 ile kutudan çıkacak olan modelin 23 Mart’ta Çin’de resmi duyurusunun olması bekleniyor.


Zte Axon 10 Pro ilk 5G telefon olduZte Axon 10 Pro ilk 5G telefon oldu
ZTE Nubia Z20 Tanıtıldı: Özellikler ve FiyatıZTE Nubia Z20 Tanıtıldı: Özellikler ve Fiyatı

PAYLAŞ