zorlu şartlara özel Samsung Galaxy XCover Pro ortaya çıktı - Haberler - indir.com

zorlu şartlara özel Samsung Galaxy XCover Pro ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-08 19:20:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Güney Koreli şirket Samsung’un ilginç yapıya sahip akıllı telefon modellerini görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise şirketin zorlu koşullara karşı dayanıklı olması için tasarladığı yeni bir akıllı telefon modeli ortaya çıktı. Samsung Galaxy Xcover Pro adlı bu model ilginç bir görünüme sahip olarak karşımıza çıkıyor. Zorlu koşullara dayanıklı olan akıllı telefon pazarında Samsung cihazları görmeye devam ediyoruz. Şirketin bu yönlü geliştirmiş olduğu yeni Galaxy XCover Pro adlı modeli Roland Quandt tarafından sızdırılmış durumda. Cihazın sahip olduğu özelliklerine geçmeden önce tasarım detaylarından başlayabiliriz. Şirketin bu alandaki şık cihazlarından olan modelin ön kamerası ekran deliğinde yer alıyor ve oldukça ince çerçevelere sahip olarak geliyor. Suya, düşmelere ve toza karşı dayanıklı olan bu modelin ön yüzeyinde herhangi bir fiziksel tuş yer almıyor.

Samsung Galaxy XCover Pro dayanıklı yapısıyla geliyor

Samsung Galaxy S20 tanıtım tarihi belli oldu!Samsung Galaxy S20 tanıtım tarihi belli oldu!

Model 200 gramdan biraz daha ağır bir yapıya sahip olurken 6.3 inçlik 1080x1400 piksel çözünürlüklü LCD bir panel ile geliyor. Model işlemci gücü tarafında ise Exynos 9611 işlemcisini kullanıyor ve 4 GB RAM belleğine sahip olarak geliyor. Performans noktasında iddiası bulunmayan modelin 64 GB dahili depolaması ve 13 megapiksel ön kamerası bulunuyor. Arka yüzeyde ise 25 megapiksel ve 8 megapiksel olarak çift kameraya sahip olan Galaxy XCover Pro modeli kutu içerisinden Android 10 işletim sistemine sahip olarak One UI 2.0 arayüzüne sahip olarak geliyor. 4020 mAh pile sahip olan model de hızlı iletişim için kısayol butonu da bulunuyor.

Parmak izi sensörü de yan yüzeyde yer alan model, bağlantı noktasında USB-C barındırıyor ve Bluetooth 5.0 ve NFC desteği ile geliyor. Cihaz yakın zamanda Avrupa pazarında satışta olacakken 500 euro gibi bir fiyat etiketine sahip olacak.


Samsung, iPad Mini'ye rakip hazırlıyorSamsung, iPad Mini'ye rakip hazırlıyor
Samsung Galaxy Note 10 Lite özellikleriSamsung Galaxy Note 10 Lite özellikleri

PAYLAŞ