Zorlu şartlara özel Samsung Galaxy Tab Active Pro fiyatı ve özellikleri - Haberler - indir.com

Zorlu şartlara özel Samsung Galaxy Tab Active Pro fiyatı ve özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-06 12:08:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, IFA 2019 fuarını ürün konusunda boş geçmedi. Etkinlik kapsamında şirket, zorlu şartlara rağmen özel tableti Samsung Galaxy Tab Active Pro ile bekleyenlerin karşısında yerini aldı. Söz konusu bu tabletin özellikleri daha önce de çeşitli sızıntılar ile karşımıza çıkmıştı. Tablet kullanıcılarının heyecanla beklediği Samsung Galaxy Tab Active Pro, hem tasarım olarak hem de sunduğu özellikler ile kullanıcıların beğenisini kazanacak gibi gözüküyor. IFA 2019 kapsamında resmiyet kazanan söz konusu bu tablet, adeta bir tank gibi gövde üstüne kuruluyor. Cihazın ekranı 10 inç olup 1920×1080 piksel çözünürlüğe sahiptir. Samsung Galaxy Tab Active Pro adlı tablet, MIL-STD-810G ve IP68 sertifikası ile beraber her durumda yanınızda olacak gibi gözüküyor. 

Ekran parlaklığı 550 nite ulaşan Samsung Galaxy Tab Active Pro, gücünü büyük ihtimalle Snapdragon 710 işlemciden alıyor. Şirket cihazın bu özelliğini şu an için gizli tutuyor. Cihazın 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda microSD ile 512 GB'a kadar artırma imkanı da sunuyor. Kutusundan Android Pie ile karşımıza çıkacak olan Samsung Galaxy Tab Active Pro, 7.600 mAh pil gücü ile beraber uzun süreli bir kullanım sunuyor. Cihazın arka kısmında 13 MP, ön kısmında ise 8 MP kamera sistemi yer alıyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda DeX moduna sahip olması da dikkatleri üzerine çekiyor. 

Söz konusu tablet iddialı gözüküyor

Samsung Galaxy Tab Active Pro adlı tablet son derece iddialı olarak karşımıza çıkacak gibi gözüküyor. Türkiye'de satışı olması beklenmeyen Android işletim sistemli tablet, ekim ayı itibariyle 600 euro fiyat etiketi ile beraber kullanıcılara sunulacak. İş alanında kullanmak isteyen kullanıcılar ve saha görevinde yer alan kullanıcılar için çok daha uygun bir kullanım sunan Samsung Galaxy Tab Active Pro, kalın çerçeve özelliğine sahip olup gövde kısmında ise S Pen kalemi yer alıyor. Tablet ile beraber LTE'li bir versiyon üzerinde de çalışan şirket, bu versiyonu ile beraber 670 euro fiyat etiketi ile beraber kullanıcılara sunulacak. Gözlemlendiği üzere oldukça kısıtlı bir kitleye hitap eden Samsung Galaxy Tab Active Pro, ihtiyacı olan kullanıcılar için son derece güzel gözüküyor. 

 





PAYLAŞ