Zorlu Matematik Oyunu Math Effect (Video) - Haberler - indir.com

Zorlu Matematik Oyunu Math Effect (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Matematik oyunlarını seven oyuncular için mobil oyun geliştiricisi Kidga tarafından ortaya çıkarılmış olan Math Effect, farklı oynanış yapısı ile oyuncuları zorlayacak ve zeka gerektiren bir matematik oyunudur.

Ücretsiz olarak Google Play Store üzerinden indirerek Android telefon ya da tabletiniz üzerinde oynayabileceğiniz oyunda 3 farklı mod ile matematik bulmacaları ile yeteneğinizi test edebilirsiniz. Threes ve 2048 gibi matematik tabanlı oyunlardan farklı olarak zamana karşı yarışacağınız oyunda bulunan ilk modda sırasıyla gelen 4 işlem sorularını doğru veya yanlış olarak işaretlemeniz ve kısa süre içerisinde cevabı vermeniz gerekiyor.

Math Effect

İkinci modda on tane eşitlik veren oyun buradaki eşitlikleri en kısa sürede doğru ya da yanlış olarak hesaplamanızı gerektirmekle beraber vereceğiniz yanlış cevapta oyunun başına dönebiliyorsunuz. Üçüncü modda ise karşınıza çıkan işlemin doğru ya da yanlış olduğunu hesaplamanız ve cevabı 5 saniyelik süre içerisinde vermeniz gerekiyor.

Matematik zekasına güvenen genç, yaşlı tüm kullanıcılar için tavsiye edeceğimiz Math Effect'i aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android cihazınıza indirebilir ve oyun için hazırlanmış özel tanıtım videosunu izleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.




Math Effect Tanıtım Videosu


PAYLAŞ