Zoom'dan yeni bir etkinlik: Zootopia 2021 - Haberler - indir.com

Zoom'dan yeni bir etkinlik: Zootopia 2021

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-15 15:10:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Zoom, Zootopia 2021 adı ile iletişimdeki yeni sistemleri ve özelliklerini tanıttı.

Korona virüs dönemi ile birlikte tüm dünya genelinde en çok kullanılan uygulamalardan bir tanesi olan Zoom yeni iletişim aracı olarak sektöre yön verir duruma geldi. Şirket tarafından yapılan son etkinlik ise Zootopia 2021 oldu. Zootopia 2021 ile birlikte sektörde ve uygulamada yapılması planlanan değişikliklere yer verilirken, etkinlik tüm dünyada dikkat çekmeyi başardı.

Zootopia 2021’de Neler Yer Aldı?

Zoom Etkinliğinde genel olarak çalışma ortamları için online sistemler ve araçlar tanıtıldı. Etkileşimin ve iş birliğinin geleceğini belirleyecek olarak olan yeniliklere yer verilen etkinlikte, Zoom’un sektörde etkisini net bir şekilde göstermeye devam ettiği görüldü.

Etkinliğin açılış konuşmasında ise Futurum Research Baş Analisti Daniel Newman yer aldı. Newman “Zoom’un her yıl gerçekleşen Zoomtopia konferansında inovasyon ön planda olmaya devam ediyor. Platformun Zoom Video Contact Center ve Zoom Whiteboard gibi yeni çözümleri, Zoom’un işimizin ve günlük hayatımızın farklı yönleri üzerindeki etkisini genişletmeye devam ederken, müşterilerin tamamen kendi platformunda iş geliştirmesine ve büyütmesine olanak sağlaması beni fazlasıyla etkiliyor” dedi.

Zoom Kurucusu ve CEO’su Eric S. Yuan ise “Son on yıldır video iletişim platformu olarak elde ettiğimiz başarılardan onur duyuyoruz, ancak şirket tarihinde son 18 aydan daha dinamik bir dönem hiçbir zaman olmadı. Sadece geçtiğimiz yıl platformumuzu yüzlerce yeni özellik, geliştirme ve yetenek ile güçlendirdik. Üzerinde çalıştığımız heyecan verici pek çok yenilik var. Sanal bir beyaz tahta üzerinde beyin fırtınası yapmaktan iş arkadaşlarınızla birebir fiziksel dünyadakine benzer şekilde bir araya gelme deneyimine ve yapay zekâ tarafından desteklenen canlı deşifre ve çeviri hizmetlerine kadar yakın geçmişte ‘fütüristik’ olarak kabul edilen teknolojiler eşiğinde çalışma hayatını yeniden şekillendirmeye hazırlanıyoruz” diyerek yenilikleri aktardı.

İş Gücünü ve Toplulukları Etkilemek

İş gücünü ve topluluklara yönelik çeşitli yenilikler sunacak olan Zoom’da önümüzdeki Sonbahar itibariyle Zoom Events Conference, aktif hale getirilecek. Yeni etkinlik alanı ile birlikte özellikle online olarak düzenlenen tüm toplantı ve etkinlikler bu merkez üzerinden yapabilecek. Üstelik anketlerden kayıt ve analizlere kadar gelişmiş istatistiksel araçlara da sahip olacak yeni etkinlik merkezi, sunacağı gelişmiş kontrol Merkezi sayesinde tamamen özel ve online bir deneyim sunacak.

Sunulacak bir diğer yenilik ise Zoom Video Engagement Center (VEC) olacak. Uzmanlarla müşterileri online platformda bir araya getirecek olan sistem, böylece müşterilere hızlı ve online ortamda ulaşma fırsatı sağlayacak.

Şirketin iki ana gelişme dışında sunacağı diğer genellikler ise şöyle; Zoom Whiteboard, Zoom & Oculus Team Up, Canlı çeviri ve deşifre, Zoom Rooms Akıllı Galeri, Hot Desking, Zoom Apps. Eklenen tüm yenilikler, kademeli bir şekilde uygulamada etkin hale gelmeye başlayacak. 





PAYLAŞ