Zoom yılbaşı sürprizi olarak belirli tarihlerde kesintisiz görüşme imkanı sunuyor - Haberler - indir.com

Zoom yılbaşı sürprizi olarak belirli tarihlerde kesintisiz görüşme imkanı sunuyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-18 20:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Corona virüsün hayatımıza girmesiyle beraber evleri kapanılan süreçte  uzaktan çalışma ve eğitim sistemi gün yüzüne çıktı. Bu bağlamda ihtiyaç duyulan ve popülerliği artan Zoom platformu her geçen gün daha da gelişmeye devam ediyor. Karantina döneminin en çok konuşulan platformu olan Zoom, çeşitli sürprizlerle geliyor. 

Dünyada milyonlarca kişi tarafından kullanılmaya başlanan bu video konferans uygulaması yılbaşına yaklaşırken yeni bir güzellik yapmaya hazırlanıyor. Normal şartlarda Zoom üzerinden konuşmaların belirli bir süresi  bulunuyor ve bu süre dolduğu anda görüşme son buluyor. Görüşmeye devam etmek isteyen kullanıcılar ise tekrar bir konuşma başlatmak zorunda. Zoom'da bu yılbaşında salgın sebebiyle birbiriyle görüşemeyecek olan kişileri bir araya getirmek için ücretsiz hesaplarda geçerli olan 40 dakika sınırını ortadan kaldırıyor. Zoom 40 dakika sınırı ve hangi saatler arasında geçerli olacağı hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Zoom gerekli güvenlik önemlerini almazsa yüklü bir tazminat ödemek zorunda kalacakZoom gerekli güvenlik önemlerini almazsa yüklü bir tazminat ödemek zorunda kalacak

Yılbaşına özel Zoom 40 dakika sınırı kalkıyor

Zoom platformunun kullanıcı odaklı olarak yaptığı bu yeni hamlesi yılbaşında evlerinde kalmak zorunda olan kişileri hedef alıyor. Bildiğiniz üzere bu yılın ilk aylarından veri ev karantinası kararıyla evden çalışılmaya ve öğrenciler de derslerine evden girmeye başladı. Zoom'da bu süreç içerisinde en çok kullanılan videolu konferans uygulamalarından biri oldu. Ücretsiz olan versiyonun etki alanını daha da genişletmesi ile beraber milyonlarca kullanıcı birbirine kavuşturan Zoom platformunun ücretsiz olarak hesaplara getirmiş olduğu bir sınır vardı. 40 dakika olan bu görüşme sınırını kaldırdığını dile getiren Zoom, aralık ayında bu özel günler için dünya çapında tüm toplantılarda ücretsiz olan hesaplarda 40 dakika sınırını ortadan kaldırıyor. 

Kullanıcıların sınırsız toplantı süresinden yararlanabileceği tarih ve saat aralıkları da şu şekilde paylaşıldı. Türkiye’deki kullanıcılar,

17 Aralık Perşembe 18.00’den, 19 Aralık Cumartesi 14.00’e kadar,
23 Aralık Çarşamba 18.00’den, 26 Aralık Cumartesi 14.00’e kadar,
30 Aralık Çarşamba, 18.00’den, 2 Ocak Cumartesi 14.00’e kadar,

Zoom’u sınırsız süre ile kullanabilecek. Ayarlanan bu saatler ve tarihler arasında görüşme yapmak için ekstra bir şey yapmanıza da gerek yoktur. Belirtilen süre zarfında Zoom'dan görüşmelerinizi sorunsuz ve uzun bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. 


İlgili uygulamalar
Zoom, nihayet Türkçe Müşteri Desteği sunmaya başladıZoom, nihayet Türkçe Müşteri Desteği sunmaya başladı
Zoom tüm kullanıcılar için güncellendiZoom tüm kullanıcılar için güncellendi
Zoom finansal değerini arttırmaya devam ediyorZoom finansal değerini arttırmaya devam ediyor

PAYLAŞ