Zoom yeni Zoom Phone cihazlarını duyurdu - Haberler - indir.com

Zoom yeni Zoom Phone cihazlarını duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-11 10:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Zoom tarafından yapılan yeni bir tanıtım oldukça dikkat çekti. Tanıtımda Poly ve Yealink’in desteği ile Zoom, yeni Zoom Phone cihazlarını görücüye çıkardı. 

Yakaladığı popülerlik ile ciddi bir yükseliş yaşayan ve en parlak dönemlerine ulaşan Zoom, yeni bir cihaz tanıttı. Zoom Phone olarak adlandırılan cihazın evlerden ofislere kadar farklı sektörlerdeki çalışanlar için uygun olduğu belirtilirken hibrit çalışan iş gücü için optimize edilmiş olmasına vurgu yapıldı. 

Zoom’un ilk çeyrek gelirinde %191 büyüme!Zoom’un ilk çeyrek gelirinde %191 büyüme!

Zoom Phone özellikleri neler?

Zoom Phone adıyla yeni bir cihaz geliştirilmesinin temel amacı, daha kolay bir şekilde görüşmelerin sağlanabilmesi. Masaüstü telefon görünümündeki mevcut cihaz, HD kalitede video konferans toplantılarının yapılmasını sağlıyor. Görüntülü görüşme desteği olan ve interaktif beyaz tahta gibi Zoom’da mevcut olan pek çok özellikten yararlanılmasına imkan sağlayan cihaz, orta alandaki dokunmatik ekranı ile yönetimi son derece kolay hale getiriyor. Eski tip telefon modellerinin gelişmiş versiyonu olarak değerlendirilebilecek olan mevcut ürün, aynı zamanda yeni ev tipi telefonlar için önemli bir ipucu sunuyor. 

Her zaman açık ekran!

Tanıtımda mevcut telefon için en çok vurgu yapılan detay her zaman açık ekran özelliğinin olması. İşletmelerde çalışanların birbiriyle anlık bir şekilde iletişim kurması için hazır durumda bulunan telefon, böylece mesafeleri kısalttığı gibi anlık olarak görüşme yapılmasına imkan tanıyor. Üstelik kullanıcılar normal Zoom uygulamasında olduğu gibi planlanmış toplantılar da organize edebiliyor.

Yaşanabilecek olası teknik arızalarda ya da özel ayarlamalarda uzaktan provizyon ve güncelleme imkanı sunan Zoom, bu amaç doğrultusunda özel bir yönetici portalını da kullanıma sunuyor. 

Ek lisans ya da ücret gibi hiçbir işlemin bulunmadığı Zoom Phone telefonları, internet bağlantısının kullanılması ile aktif hale gelebiliyor ve kullanıcılar üyelik bilgileri ile oturum açtıktan sonra hemen görüşmelere başlayabiliyor.

Dileyen kullanıcılar telefon üzerinden yapacakları ayarlamalar ile birlikte takvim, toplantı ayarlamaları gibi pek çok farklı ayarı Zoom Phone’a aktararak eşitleme yapabiliyor.

Yeni cihazlar eklenecek!

Yapılan tanıtımda dikkat çekilen bir diğer detay ise Zoom Phone çözümleri kapsamında daha fazla cihazın tanıtılacağı oldu. Şu anda iki farklı donanım şirketi ile çalışarak özel bir cihaz sunmayı başaran Zoom'un daha farklı şirketler ile ortaklıklar kurarak farklı cihazlar için de geliştirmeler yapacağı belirtildi.



PAYLAŞ