Zoom yeni uygulaması Events'i duyurdu - Haberler - indir.com

Zoom yeni uygulaması Events'i duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-21 17:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Zoom Events adı ile yeni bir uygulamanın tanıtımını yapan Zoom, ücretli ve ücretsiz olarak kullanıcılara yeni bir alternatif sundu.

Uzaktan eğitim ve çalışma dönemi ile birlikte ücretsiz olması nedeniyle dünya genelinde en çok kullanılan uygulamalardan bir tanesi olan Zoom, yükselen değeri ile birlikte gelişmelerini de hızlı bir şekilde sunmaya başladı. Bugüne kadar sayısız özellik ile daha verimli ve kullanışlı hale gelen Zoom için yeni bir uygulama tanıtıldı. Klasik Zoom uygulamasından tamamen bağımsız bir şekilde geliştirilen ve Zoom Events adı verilen yeni uygulama, kullanıcıların online etkinliklerde tercih edebileceği alternatiflerden birisi olacak.

Zoom toplantılarından nasıl kaçılır?Zoom toplantılarından nasıl kaçılır?

Zoom Events nedir, ne işe yarar?

Uygulama için yapılan tanıtımlarda, kullanıcıların etkinlikler yapması ve arkadaşları ile paylaşımlarda bulunabilmesi hedefleniyor. Kişisel kullanımlarının yanı sıra kurumsal olarak da kullanılabilecek olan mevcut uygulama, konserlerden farklı etkinliklere kadar her şeyin online olarak paylaşılmasını ve takip edilmesini sağlayacak. Özel ders veren eğitmenler, çeşitli kurs programları ve konser gibi etkinlikler için geliştirilen Zoom Events, etkinlik söz konusu olduğunda tercih edilebilecek. Üstelik Zoom Events uygulamasının en önemli farklı, bilet gibi çeşitli özellikler ile desteklenecek olması. Bu sayede kullanıcılar online olarak bilet satın alarak etkinlikleri takip edebilecek.

Pandemi dönem nedeniyle sosyal etkinliklerin yapılamadığı bir zamanda Zoom Events ile mevcut etkinlikleri dijital ortama aktarmak isteyen Zoom yönetimi, uygulama ve geliştirilen teknik özelliklerle sorunsuz bir dijital deneyim sunmayı hedefliyor.

Gelişmiş özellikler ücretsiz kullanılmayacak!

Zoom Events kullanımı ücretsiz olsa da gelişmiş özelliklerin kullanılmak istenmesi halinde ücretli bir şekilde üyelik alınması gerekecek. Özellikle kurumsal kullanımlarda bilet satışı, istatistikler gibi farklı araçlar ücretsiz kullanılamayacak ve bu özellikler için Zoom Events uygulamasında ücretli üyeliğe geçiş yapılması gerekecek. 

Yeni uygulama Zoom Events için net olarak kullanım tarihi belirtilmedi. Ancak konu ile ilgili yapılan açıklamalarda, yaz ayları itibariyle uygulamanın kullanılabilir hale geleceği açıklandı. Zoom Events için global bir kullanım hedefleniyor. Herhangi bir bölge ile sınırlı kalmayacak uygulamanın özelikle kurumsal alanda kullanılması ve popüler hale gelmesi bekleniyor.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ