Zoom sanal arkaplan özelliği Android’e geldi - Haberler - indir.com

Zoom sanal arkaplan özelliği Android’e geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-25 22:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Özellikle pandemi döneminde kazandığı milyonlarca kullanıcı ile yükselişe geçen Zoom uygulaması, daha çok eğitim kurumlarının ve öğrencilerin sıklıkla tercih ettikleri uygulama oldular. Bu noktada geliştirilmeye devam edilen Zoom, güncellemeler ile yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Şimdi ise Android tarafında yeni bir güncelleme alan uygulama, günümüzdeki en çok kullanılan görüntülü görüşme uygulamalarından birisi haline geldi diyebiliriz. Uzun süredir pazarda olan ancak pandemi döneminde yükselişe geçen Zoom, daha önceden bilinse de, sahip olduğu açıklar ile gündeme geliyordu. Kolay kullanımı ile sezgisel arayüze sahip olan Zoom, bu noktada yoğun bir kullanıcı kazanmayı başarmıştı.

Zoom Android için güncellendi

120x zoom yapabilen Xiaomi Mi 10 Ultra'nın büyük satış başarısı120x zoom yapabilen Xiaomi Mi 10 Ultra'nın büyük satış başarısı

Zoom uygulamasını sadece evden çalışanlar değil uzaktan eğitim veren kurum ve aileler de tercih ettiler. Uzaktan çalışanlar Zoom’da bulunurken, en çok kullandıkları özelliklerden birisi de sanal arka plan ekleme özelliği oldu. Zoom sanal arka plan özelliği, arka planlarınız dağınık ve düzensiz ise bu özelliği rahat bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Arka planda yer alan eşyalarınızı gizleyip tek odağın siz olmasını sağlayabiliyorsunuz. Bu noktada hem verimliliği artırmış hem de mahremiyeti korumuş oluyorsunuz.

Yeni sanal arka plan ekleme özelliği Android ekosisteminde yer almıyordu. Ancak yeni güncelleme ile beraber sanal arka plan ekleme özelliği Android cihazlarda da kullanıma sunulmuş oldu. Dilerseniz Google Play Store’a  girerek Zoom uygulamasını güncelleyebilir ve yeni özelliklerden yararlanabilirsiniz.


İlgili uygulamalar
Zoom gelirleri geliştiricisini sevindirdiZoom gelirleri geliştiricisini sevindirdi
Zoom ile rekabet içinde olan Google Meet görüşme kişi limitini 49'a çıkardıZoom ile rekabet içinde olan Google Meet görüşme kişi limitini 49'a çıkardı

PAYLAŞ