Zoom, iPad Pro güncellemesi ve yeni özelliklerini duyurdu - Haberler - indir.com

Zoom, iPad Pro güncellemesi ve yeni özelliklerini duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-06 16:00:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Zoom tarafından yayınlanan yeni güncellemelerde iPad Pro için yapılan güncelleme dikkat çekti. Güncellemede gizlilik ve geliştirici desteği sağlayan yeni özellikler de açıklandı.

2020 yılında en parlak dönemlerinden birisini yaşayan Zoom, yükselişini sürdürürken uygulamaya yeni özellikler de eklemeyi ihmal etmiyor. Yayınlanan yeni güncellemeler iPad Pro için özel bir güncelleme, geliştirici desteği için özel bir güncelleme ve gizlilik olmak üzere 3 başlık altında toplandı.

Zoom yeni uygulaması Events'i duyurduZoom yeni uygulaması Events'i duyurdu

Zoom Geliştirici Desteği neler sunuyor?

Zoom için yapılan yeni güncellemede yer alan geliştirici desteği, müşterilerin teknik personelden geliştiriciye kadar özel destek imkanlarına sahip olmasını sağlıyor. Geliştirici olarak Zoom uygulamasını kullanmak isteyen müşterilerin, çeşitli paketleri arasından seçim yapması gerekirken öncelikli destek düzeyine erişilmek istendiğinde bronz, silver ve gold olarak belirlenen 3 farklı paketten birisinin satın alması gerekiyor. Üstelik Zoom geliştiriciler için özel bir destek sitesi de açmış durumda. Böylece mevcut alandan da yararlanma imkanı bulabilecek geliştiriciler, vaka yönetiminden platform kaynaklarının etkin kullanılmasına kadar pek çok farklı durum için destek alabilecek.

Gelişmiş Sanal Arka Plan yönetimi

Zoom, yenilenen haliyle birlikte gelişmiş sanal arka plan yönetimi de sağlayacak. Yeni özellik oturum sahiplerine, kullanıcıların arka planlarına müdahale etme imkanı sunuyor. Böylece yöneticiler kullanıcıların varsayılan arka planlarını kaldırabildiği gibi belirlenen yeni arka planları otomatik olarak ekleyebiliyor.

Yeni iPad Pro güncellemesi

Güncellemede en dikkat çeken detaylardan bir diğeri ise iPad Pro için özel bir güncellemenin sunulması. Yeni güncelleme ile birlikte tabletlerde yer alan kamera özellikleri artık Zoom tarafından desteklenecek. Üstelik genişletilmiş galeri görünümü gibi yenilikler ile daha iyi bir şekilde bağlantı sağlamak ve toplantılara katılabilmek mümkün. Center Stage olarak adlandırılan iPad Pro kamera özelliğini desteklemeye başlayan Zoom, böylece hareket halindeyken de Zoom’un daha kolay kullanılmasını sağlıyor.

Zoom Phone entegrasyonları genişletildi

Uygulama için yapılan son yenilik ise Zoom Phone için getirilen yeni entegrasyonlar. Yapılan açıklamaya göre Google Workspace, Microsoft Dynamics, Dubber ve informacast Fusion by Singlewire gibi yeni entegrasyonlar ile Zoom'un daha etkin kullanabilmek mümkün.


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ