Zoom başarısının arkasında ne var? - Haberler - indir.com

Zoom başarısının arkasında ne var?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-17 19:01:03
Editör : Görkem Günay
Kategori : Uygulama

Özellikle salgın döneminde evlerimizden yapmış olduğumuz çevrimiçi toplantıların sayısı gün geçtikçe artıyor. Durum böyle olunca da görüşme uygulamalarına talep gittikçe artış gösteriyor. Talebin artış gösterdiği bir görüşme uygulaması da Zoom oldu. Daha önce adını pek duymadığımız Zoom'un adını son günlerde çokça duymaya başladık. Peki, Zoom nasıl başarılı oldu? İşte Zoom başarı hikayesi!

Zoom devleri nasıl perişan etti?

Zoom'un hikayesinde kurumsal hayattan girişimciliğe uzanan bir geçiş yer alıyor. Bu yazımızda da o girişimcilik hikayesinin perde arkasını anlatıyoruz.

Zoom kullanıcıları için çok önemli 3 yeni güvenlik özelliğiZoom kullanıcıları için çok önemli 3 yeni güvenlik özelliği

Zoom başarı hikayesi

Zoom'un kurulduğu sıralarda dünyada hali hazırda olan birçok görüşme uygulaması aktif bir şekilde kullanılıyordu. Üstelik bunlar, teknoloji devleri arasında yer alıyordu. Görüşme uygulamasına sahip olan şirketlerden birisi de Cisco oldu. Fakat Cisco'nun kurumsallığı bu uygulamanın başarısızlığına sebep olmuştu.

Bu düşünceye sahip olana Cisco ekibi ise, çalıştıkları şirketten ayrılık kararı alarak yeni bir görüşme uygulaması için kolları sıvadılar. Bu görüşme uygulamasının adı ise Zoom oluyor.

Bu zamana kadar kullanıcı deneyimini en üst planda tutan ve bunu en iyi şekilde değerlendiren ve analizler yapan ekip, Zoom uygulaması ile birlikte yeni bir başarı elde ediyor.

Reklam tarafında ise çalışmalara da önem verilmiş. Silikon Vadisi gibi potansiyel konumlara tabela reklamları verilmiş. Bu reklam çalışmaları halen daha devam ediyor.


İlgili uygulamalar
Xiaomi Mi 10 Lite Zoom Edition çıkışına yönelik sızıntılarXiaomi Mi 10 Lite Zoom Edition çıkışına yönelik sızıntılar

PAYLAŞ