Zoom altyazı özelliğini tüm kullanıcıları için yayımlayacak - Haberler - indir.com

Zoom altyazı özelliğini tüm kullanıcıları için yayımlayacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-26 19:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Altyazı özelliği yakın zaman içerisinde Zoom platformunda yaygın bir şekilde kullanılabilir hale geliyor. Tüm dünyada kullanılan video konferans uygulaması, 2021 sonbaharına kadar tüm kullanıcılar için otomatik olarak altyazı özelliğini sunacağının bilgisi verildi. 

Altyazı özelliği kullanıcılara ücretsiz olarak sunulacak

Şu an için yerleşik bir yapay zeka destekli özellik, sadece ücretli hesap sahipleri tarafından erişilebilir durumda olacak. Fakat Zoom, işitme kaybı olanlara özel olarak canlı transkripsiyonlara ihtiyacı olan ücretsiz hesap sahiplerine yardımcı olmak amacıyla, özelliğin kullanıma aktif hale getirileceği sonbahar ayına kadar otomatik altyazı isteklerini de kabul edeceklerinin bilgisini verdi. Şirket bu kapalı altyazı SSS'lerine göre bu özellik, bir toplantı sahibi tarafından erkin hale getirilecek ve tüm katılımcılar tarafından da bu durum görüntülenecek. 

Zoom yılbaşı sürprizi olarak belirli tarihlerde kesintisiz görüşme imkanı sunuyorZoom yılbaşı sürprizi olarak belirli tarihlerde kesintisiz görüşme imkanı sunuyor

Söz konusu bu özelliğin şu an için sadece İngilizce'yi desteklediğini belirtmek gerekir. 2021 Sonbahar itibariyle ücretsiz kullanıcılara da sunulacak olan bu özellik sayesinde görüşmelerin daha verimli bir şekilde geçmesini amaçlıyor. Pandemi döneminde yakalanan bu başarıyı her geçen gün destekleyen platform, yeni özellikleri ile beraber kullanıcıların deneyimini daha da artırmaya devam ediyor. 

 

 

 


İlgili uygulamalar
Zoom E-posta hizmetini üzerinde çalışmaya başladıZoom E-posta hizmetini üzerinde çalışmaya başladı
Zoom uygulaması nasıl kullanılır?Zoom uygulaması nasıl kullanılır?
Zoom CIO’su Harry Moseley'den 2021 önerileriZoom CIO’su Harry Moseley'den 2021 önerileri

PAYLAŞ