Zoo Tycoon Friends Duyuru Videosu - Haberler - indir.com

Zoo Tycoon Friends Duyuru Videosu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Microsoft, geçen yıl Xbox One ve Xbox 360 için yayınladığı Zoo Tycoon'dan izler taşıyan hayvanat bahçesi simülasyon oyunu Zoo Tycoon Friends'i Youtube üzerinden yayınladığı bir video ile duyurdu.

Ücretsiz olarak Windows 8 ve Windows Phone 8.1 platformlarında sunulacak olan Zoo Tycoon Friends'de oyuncular, kendi hayvanat bahçelerini oluşturabilecekleri gibi oyun deneyimini farklı cihazlar üzerinde de devam ettirme şansına sahip olacaklar. Örneğin oyuna Windows 8 işletim sistemine sahip bilgisayarda başlayan bir oyuncu, Lumia cihaz üzerinde de oyuna devam edebilecek.

Zoo Tycoon Friends

Hem masaüstü hem de mobilde oynanabilecek oyundaki amaç; 40'tan fazla hayvan türü için yaşam alanları oluşturarak büyük bir hayvanat bahçesi inşa etmek ve ziyaretçi çekmek olacak. Farklı kontrol seçeneklerinin de sunulacağı oyunda başarılı olmanın sırrı ise hayvanlarla sürekli olarak iletişim kurmak.

Uygulama içi satın alma seçenekleriyle birlikte bu yaz sonunda yayınlanacak olan Zoo Tycoon Friends için yayınlanan duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Zoo Tycoon Friends Duyuru Videosu


PAYLAŞ