Zombileri parçalamaktan zevk alanlar için 5 zombi oyunu! - Haberler - indir.com

Zombileri parçalamaktan zevk alanlar için 5 zombi oyunu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-18 10:00:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Liste

Zombi oyunlarını seviyor musunuz? Zombileri parçalamaktan zevk mi alıyorsunuz? Haydi o zaman zombilerin kemiklerini parçalamaya! Sizler için hazırladığımız bu yeni listemizde bu sefer adeta "Kıyamete Hazırlayan" 5 zombi oyununu listeledik! Listemizdeki her bir oyunu duymuş olabilirsiniz, ama hiç daha önce oynamadınız mı? Ne? zombi oyunlarını seviyorsunuz ama bu oyunlardan henüz hiçbirini oynamadınız mı? O zaman ne duruyorsunuz, haydi oyuna!

Kıyamete Hazırlayan 5 Zombi Oyunu:

Zombie Anarchy: Survival Game (Android / iOS)

Oyunda yapmanız gereken şehirde kol gezen zombileri öldürmek için savaşacaksınız. Yaşam mücadelesi oldukça zor olan bu oyunda oldukça dikkatli olmalısınız. Öldürdüğünüz zombileri toplamayı unutmayın. Bu aksiyonu bol hayatta kalma stratejisi oyununda amansız bir yaşam mücadelesine gir. Dünyadaki son insanları bulup kıyamete karşı açtığın savaşta onlara hayatta kalmanın püf noktalarını öğret.

Overlive: Zombie Survival RPG (Android  / iOS)

Overlive: Zombie Survival isimli bu RPG zombie oyununda zombilere karşı evinizi ve kendinizi koruyorsunuz ve zorlu bir yaşamda zombilere karşı savaşıyorsunuz. Tüm ailenizi kaybettiğiniz Overline: Zombie Survival RPG isimli bu zombi oyununda tek başınasınız.

Plants vs. Zombies Heroes (Android / iOS)

Plants vs. Zombies Heroes zombi oyunu diğer zombi oyunlarına daha farklı ve daha eğlenceli bir oyundur. Oyunumuz oyunlar arasında macera ve aksyion kategorisinde yer almaktadır. Grafikleri ve ses efektleri diğer oyunlara nazaran daha kaliteli olan Plants vs. Zombies Heroes oyununu Android ve iOS işletim sistemine sahip akıllı mobil cihazınıza ücretsiz bir şekilde indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.

Walking Dead Ölüm Kalım Savaşı (Android / iOS)

Çarpıcı grafikleri ve kaliteli efektleri ile gerçekçi yapıda tasarlanmış olan nefes kesen bir hikayeye sahip Walking Dead Ölüm Kalım Savaşı oyununda zalim valinin şehri istila etmeleri için görevlendirdikleri acımasız yürüyen ölüler ile mücadele edeceksiniz.

Zombie Guard (Android  / iOS)

Listemizin son zombie oyunu olan Zombie Guard oyununda ise zombilere karşı kurmuş olduğunuz barikatın arkasından zombilere çeşitli silahlar ile saldırıp barikatınızı korumaya çalışıyorsunuz. Zombie Guard oyununda ayrıca çeşitli silahlar alarak barikatınızı daha iyi koruyabilirsiniz ve oyunda geçirdiğiniz her dakika oyun daha da zorlanıyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ