Zombi Temalı Yarış Oyunu: Zombie Road Trip Trials (Video) - Haberler - indir.com

Zombi Temalı Yarış Oyunu: Zombie Road Trip Trials (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Geliştirdiği eğlenceli mobil oyunlarıyla tanınan Noodlecake Studios Inc. tarafından hazırlanmış olan Zombie Road Trip Trials, hem aksiyon hem de heyecan dolu bir oyun deneyimi yaşayabileceğiniz eğlenceli bir yarış oyunudur.

Fizik tabanlı bulmacalar ile de mücadele etmeniz gereken oyunda temel amacınız; kontrol ettiğiniz bir araç ile ilerlerken yolunuzun üzerine çıkan zombileri yok ederek bitiş çizgisine en kısa sürede ulaşmak olacak.

Zombie Road Trip Trials

Aracınızda bulunan silahlar ile ateş ederek de yok edebileceğiniz zombilere yakalanmamak için ayrıca önünüze çıkan rampalardan atlayabilir ya da akrobatik hareketler yaparak kurtulabilirsiniz.

Ayrıca çoklu oyuncu moduna da sahip olan oyunu internet üzerinden arkadaşlarınızla oynayabilir, kazandığınız yarışlardan elde ettiğiniz paralar ile de aracınızı değiştirebilir ya da mevcut aracınızı güçlendirebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Zombie Road Trip Trials'i aşağıdaki bağlantılar üzerinden Android, iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir ve geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Zombie Road Trip Trials Oynanış Videosu


PAYLAŞ