Zombi Temalı Savunma Oyunu Last Heroes (Son Kahramanlar) - Haberler - indir.com

Zombi Temalı Savunma Oyunu Last Heroes (Son Kahramanlar)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Mobil oyun dünyasında oldukça rağbet gören Zombi temalı oyunlara bir yenisi daha eklendi. Oyun geliştiricisi RV AppStudios tarafından geliştirilen zombi temalı aksiyon ve savunma oyununa ait detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Türkçe adı ile Son Kahramanlar olarak karşımıza çıkan 'Last Heroes' da dünyayı istila etmiş olan acımasız zombilere karşı yaşanılan şehri savunmaya çalışacak ve hayatta kalmak için mücadele edeceksiniz. Birbirinden güçlü silahlar ile seçtiğiniz karaktere has özel yetenekleri kullanabileceğiniz oyun son derece yüksek kaliteli görseller ile oyun içi sesleriyle de dikkat çekiyor.

Last Heroes (Son Kahramanlar) oyunu indir

Last Heroes (Son Kahramanlar)'da heyecan verici 3 oyun modu, 5 kentsel arka plan tasarımı, 12 farklı ölümcül zombi karakteri, 8'den fazla güçlü silah ve 100'ün üzerinde birbirinden zorlu oyun bölümünü bulabilirsiniz.

Facebook arkadaşlarınız ile de savaşma imkanı bulabileceğiniz Last Heroes (Son Kahramanlar) oyununu aşağıdaki bağlantı yardımıyla Android cihazınıza indirebilir ve oyun için yayınlanmış olan tanıtım videosu'nu izleyebilirsiniz.




Last Heroes Tanıtım Videosu


PAYLAŞ