Zombi Temalı Aksiyon Oyunu: Age of Zombies (Video) - Haberler - indir.com

Zombi Temalı Aksiyon Oyunu: Age of Zombies (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Mobil platformlarda yayınladığı birbirinden kaliteli oyunlar ile adını sıkça duyduğunuz Halfbrick Studios'dan zombi temalı shooter türünde yepyeni bir oyun daha geldi. Age of Zombies adındaki oyunda dünyayı zombilerden kurtarmaya çalışacaksınız.

Yüksek kaliteli grafikleri ve heyecanlı oynanışıyla dikkat çeken yapımda, dinozor çağında yaşayan zombileri günümüz dünyasına getirmek için hain projeler üzerinde çalışan Brains isimli çatlak bir profesörün bu amacına ulaşmasına engel olmaya çalışacaksınız.

Age of Zombies

Barry Steakfries adında güçlü bir komando karakterini kontrol edeceğiniz oyunda, dinozor çağına giderek o dönemde yaşayan zombilerin tümünü yok etmeniz ve dünyanın geleceğini kurtarmak için mücadele etmeniz gerekiyor.

Birbirinden güçlü silahları kullanarak tek tek ya da zaman zaman kullanabileceğiniz kitle imha silahlarıyla aynı anda üzerinize gelen yüzlerce zombileri yok edebilirsiniz.

Eğer zombi oyunlarından keyif alıyor ve yüksek kaliteli bir oyun arıyorsanız Android için 0.93 Usd ücret ödeyerek iPhone veya iPad içinse ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Age of Zombies'i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




Age of Zombies Tanıtım Videosu


PAYLAŞ