Zombi oyunu sevenlere müjde; Dying Light 2 duyuruldu - Haberler - indir.com

Zombi oyunu sevenlere müjde; Dying Light 2 duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-11 17:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Oyun

Birçok insan zombi filmleri izler ve o filmde kendine en yakın karakteri seçerek ben olsaydım şöyle yapardım der. Bende zombi filmleri ve dizileri seven birisi olarak mutlaka kendimi yerine koyduğum bir karakter vardır. Birçok insan macerayı sever ve kendini bir maceranın içerisinde görmek ister. Kendinizi zombi macerası içerisinde görmek istiyorsanız Dying Light oyunu tamda sizi bu maceranın içerisine sürüklüyor. Daha önceden haberini yaptığımız Mirror's Edge'de olduğu gibi bu oyunda da yönetmiş olduğunuz karakterin vücudunu kontrol ettiğinizi hissettiren, hayatta kalma iç güdüsünü gayet güzel bir şekilde işleyen oyun.

Dying Light 2 Xbox One, PC ve PS4 için çıkıyor

İkinci oyunda da Co-Op desteği sunan oyun, özelliklede bir arkadaşınızla Co-Op oynadığınızda oyunun asıl keyfi o zaman çıkıyor. Oyunun çıkış tarihi hakkında ise şimdilik bir bilgimiz yok. Xbox One, PC ve PS4 için çıkan oyun 2019 yılının ilk çeyreğinde çıkacağını düşünüyoruz. Grafik konusunda oldukça başarılı olan oyun, sürekli çıkardığı seslerle oyuna ekstra bir gerilim havası katıyor. Sürekli kaçış halinde olmanız gerekiyor ve oyun çokta sabit kalmanıza izin vermiyor. Size dürbün sunan oyun uzaklarda sizi neyin beklediğini görmenize olanak sağlıyor. oynadığınız oyunda dünyanın sonu gelmiş durumda. Her yer virane olmuş durumda ve oyunda yalnızsınız.

Ölüm kalım mücadelesi veriyorsunuz

Karşınıza bazen zombi çıkacağı gibi bazen de farklı grupların insanları çıkabiliyor. Çıkan bu insanlar ise ne yazık ki genellikle kötü niyetli insanlar oluyor. Sizin paranızı veya silahınızı almak için sizi öldürebiliyor. Sizin yapmanız geren şey ise soğuk kanlılığınız koruyarak onlarla mücadele etmeniz gerekiyor. Dying Light 2'de daha çok gruplar arasında büyük bir savaş var ve hayatta kalma mücadelesi verirken aynı zamanda bu gruplar ile olan mücadelende de esir düşmemen gerekiyor.





PAYLAŞ