Zombi Oyunu 'Into the Dead' Windows Phone 8'e Geldi - Haberler - indir.com

Zombi Oyunu 'Into the Dead' Windows Phone 8'e Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Android ve iOS platformlarında yayınlandığı günden bu yana hatırı sayılır bir oyuncu kitlesine ulaşan 'Into the Dead' oyunu Windows Phone 8 için yayınlanarak kullanıcıların indirmesine sunuldu.

Oldukça popüler olan oyunda diğer zombi oyunlarında olduğu gibi kıyamet sonrası zombilerin istila ettiği bir dünyada yaşananlar konu edilmekle beraber oyuncular bu dünyayı zombilerden temizlemek için mücadele edecekler. Tamamen 3 boyutlu görsellere sahip olan oyunda oyuncular zombilere karşı koyarak kaçmaya çalışacakları gibi ayrıca ellerinde bulunan cephaneyi düzenli bir şekilde kullanarak zombileri yok etmeye çalışacaklar.

Bunlara ek olarak birbirinden zorlu görevleri de içerisinde bulunduran Into the Dead oyununda oyuncular hayatta kalmak için güçlü silahların bulunduğu ve kilitli olan cephaneliği açarak en yüksek puanında sahibi olmaya çalışacaklar.

Zombi oyunlarını seven kullanıcıların oldukça ilgisini çekeceğini düşündüğümüz oyunu sitemiz üzerinden Android, iOS ve Windows Phone 8 sistemine sahip telefon ve tabletlerine ücretsiz olarak indirebilirler.





PAYLAŞ