Zıplayan Zombi Oyunu: Zombie's Got a Pogo (Video) - Haberler - indir.com

Zıplayan Zombi Oyunu: Zombie's Got a Pogo (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Başarılı oyun geliştiricisi PlayFlame, zıplayan zombilerin yer aldığı Zombie's Got a Pogo adındaki sonsuz koşu oyununu yayınladı. Windows Phone cihazlarda oynanabilen yapımda, sürekli zıplayan sevimli bir zombiyi kontrol etmeye çalışacağız.

Platform türünde sonsuz koşu oyunu olarak karşımıza çıkan Zombie's Got a Pogo'da, yaylı bir baston üzerinde ilerlemeye çalışan sevimli zombiye, engellere takılmadan en uzak noktaya gitmesi için yardımcı olacağız.

Zombie's Got a Pogo

Oyun esnasında yolumuza çıkan engellerden kaçınmaya çalışacağımız gibi aynı zamanda silahların hedefinde olan karakterimizi buradan uzaklaştırmak için çaba göstereceğiz. Engellere yaklaştığımızda yavaşlama imkanına da sahip olduğumuz oyunda, karakterin engellere çarpması durumunda ise kafası kopuyor ve oyun sonlanıyor.

Birbirinden zorlu ve eğlenceli görevlerin bizleri beklediği Zombie's Got a Pogo'da fizik kuralları aynen uygulanmaya çalışılmış.

Windows Phone uygulama mağazasında 4.99 TL fiyat etiketiyle satışa sunulan Zombie's Got a Pogo'yu aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilir, oyuna ilgili yayınlanan oynanış videosunu izleyebilirsniz.




İlgili uygulamalar

Zombies Got a Pogo Oynanış Videosu


PAYLAŞ