Zıplama Tabanlı Platform Oyunu: Suited Up (Video) - Haberler - indir.com

Zıplama Tabanlı Platform Oyunu: Suited Up (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Bağımsız oyun geliştiricisi Anson Brown tarafından geliştirilmiş Suited Up, eğlenceli olduğu kadar oldukça zorlayıcı bölümlere sahip zıplama tabanlı bir mobil platform oyunudur.

iOS cihazlarda oynayabileceğiniz oyundaki amacınız; oyunda yer alan karakteri sürekli olarak zıplatarak, platform üzerinde yer alan sivri uçlu engellere, sizi vurmayan çalışan toplara dikkat ederek karakterin bitiş noktasına varmasını sağlamak olacak.

Suited Up Game

Tıkladığınız yöne doğru zıplayan karakterin yere düşüp ölmemesi için oyun ekranında dokunduğunuz yerin tehlikelerden arınmış olduğuna çok dikkat etmelisiniz. Oyun kontrollerinin basit ancak denge sağlamanın oldukça zor olduğu Suited Up'da bir de bölüm editörü yer alıyor.

Bölüm editörü sayesinde kendi oyun bölümünüzü kolaylıkla tasarlayabilir ve tasarladığınız bölümleri arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

App Store'da 4.29 TL fiyat etiketine sahip olan Suited Up oyununu aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir ve oyun için yayınlanan oynanış videosunu izleyebilirsiniz.




Suited Up Oynanış Videosu


PAYLAŞ