Zenfone Max Pro M2'nin özellikleri tanıtımına bir hafta kala sızdırıldı - Haberler - indir.com

Zenfone Max Pro M2'nin özellikleri tanıtımına bir hafta kala sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-05 10:45:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

11 Aralık tarihinde resmi özellikleri açıklanacak olan ZenFone Max Pro M2'nin resmi görüntüleri, teknik özellikleri ve hakkındaki önemli detaylar sızdırıldı. Flipkart'ta yer alan bilgilere beraber göz atalım. 

ZenFone Max Pro M2'nin hakkında sızdırılan bilgiler arasında çentik bilgisi kesinleşmiş oldu. İlk etapta çentik konusunda kesin olmayan bilgiler vardı lakin yayınlanan sızıntı ile beraber bu bilgi kesinleşmiş oldu. 2340 x 1080 çözünürlüğe sahip olan  ZenFone Max Pro M2, 6 inçekran özelliği mevcut. Aynı zamanda ekranın en boy oranına bakıldığı zaman 19.5;9 olarak belirtildi. Sızıntılar arasında yer alan bir diğer görsel ise ZenFone Max Pro M2'nin kamera özelliği oldu. Paylaşılan görsel yer alan bilgide telefonun arka tasarımında Sony'ye ait çift kamera yapılanması gözlemleniyor. Aynı zamanda kameraların çözünürlükleri 12 Megapiksel + 5 Megapiksel olarak gözlemleniyor. Aynı şekilde kamera sabitleme desteği bulunduran ZenFone Max Pro M2, PDAF ve EIS. 

ZenFone Max Pro M2 oldukça dayanıklı

Asus'sun iddiasına göre ZenFone Max Pro M2'nin bataryasını tam bir şekilde doldurduğunuz zaman 2 gün boyu dolu dolu bataryayı kullanmış olursunuz. sınıfının en büyük bataryaya sahip olan ZenFone Max Pro M2'nin, bir önceki sızıntılarında bu rakam 5000mAh olarak vurgulanmıştı. Fakat hızlı şarj desteği hakkında her hangi bir açıklama yok. Asus tarafından yapılan açıklamaya göre ZenFone Max Pro M2, Gorilla Glass 6 koruması olduğunu öğreniyoruz. Bu özelliği ile kendi sınıfında en dayanıklı cihaz olan ZenFone Max Pro M2, 15 defa arka arkaya düşse bozulmayacağı iddia ediliyor. 

 





PAYLAŞ