Zenfone 3 Zoom ve İphone 7 Plus Pil Karşılaştırılması - Haberler - indir.com

Zenfone 3 Zoom ve İphone 7 Plus Pil Karşılaştırılması

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-04 14:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Yapılan testler ile piyasada bulunan akıllı telefonların şarj süreleri test ediliyor ve kullanıcılar da bunlara göre fikir sahibi olabiliyorlar. Bu noktada Asus tarafından yayınlanan bir video ile orta ve üst segmentte bulunan Zenfone 3 Zoom modellerinin iPhone 7 Plus modelleri ile pil ömürlerinin karşılaştırıldığı gözüküyor. iPhone 7 Plus modeli ve Zenfone 3 Zoom modellerinde 5.5 inç'e sahip 1080p çözünürlüklü Full HD ekranlar bulunuyor. Her iki cihaz ekran anlamında aynı olduğundan ötürü karşılaştırılabilir bir model olsada, bazı donanımsal farkların olduğunu göz önünde bulundurmamız gerekiyor.

Video, Zenfone üreticisi Asus tarafından hazırlandığı için video sonunda tabiî ki Zenfone 3 Zoom modeli galip geliyor. Fakat videoya göre konuşacak olursak, hızlandırılmış bir çekim ile hazırlanan bu içerikte Zenfone 3 Zoom modeli daha uzun bir pil ömrü sağlamakta. Bu testler aşamasında bir video oynatması gerçekleşiyor ve 2900 mAH pile sahip iPhone 7 Plus'a karşılık 5000 mAh kapasiteli Zenfone 3 Zoom modelinin rekabetini görüyoruz. Ayrıca Zenfone 3 Zoom modelinde bulunan Qualcomm Quick Chage teknolojisi sayesinde, cihaz pilini çok hızlı bir şekilde doldurabiliyor.

Apple tarafında iPhone 7 Plus modeli piyasanın üst segment akıllı telefonu olurken, Zenfone 3 Zoom modeli ise şirket tarafında orta üst segment konumunda belirlenmiş durumda. Zenfone 3 Zoom, Snapdragon 625 işlemcisine sahip iken, iPhone 7 Plus modelinde Apple A10 Fusion işlemcisi bulunuyor. Ayrıca Zenfone 3 Zoom modelinin fiyat anlamında iPhone 7 Plus'ın yarısı kadar rakamda olduğunu hatırlatalım. Zenfone serisinin Zenfone 3 Zoom modeli henüz ülkemizde satışa çıkmış değil. Daha önceki cihaz Mart ayında satışa çıkmıştı. Ancak yeni modelin satış tarihi ve fiyatına dair henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor.





PAYLAŞ