Zeka Oyunu Tile Temple Tactics (Video) - Haberler - indir.com

Zeka Oyunu Tile Temple Tactics (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Geliştirdiği masa oyunlarıyla adından söz ettiren Appy Nation tarafından eski Çin dönemlerinden kalma bir zeka oyunundan esinlenilerek hazırlanmış olan Tile Temple Tactics, zeka ve strateji yeteneğinizi kullanmanız gereken bir tahta oyunudur.

Çevrimiçi ya da aynı cihaz üzerinde arkadaşınızla beraber oynayabileceğiniz oyundaki temel amacınız, oyun alanında bulunan ve üzerinde sayılar yer alan taşları toplayarak  en yüksek puanı elde edip oyunda galibiyetinizi ilan etmek olacak.

Tile Temple Tactics

İlk oyuncunun taş almasıyla başlayacağınız Tile Temple Tactics'de bir sonraki oyuncuya sıra geldiğinde, ilk oyuncunun taş aldığı sıra veya sütun üzerinden olmak şartıyla taş alarak oyuna devam edilir. Bu şekilde hareket ederek devamlılık sağlayacağınız oyunda, her iki oyuncununda hareket imkanı kalmayana kadar oyun devam etmekte ve oyun sonunda en yüksek puanı alan oyuncu bu mücadeleyi kazanabilmektedir.

Tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone, iPad ve Windows Phone cihazlarınıza indirebileceğiniz gibi geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




Tile Temple Tactics Tanıtım Videosu


PAYLAŞ