Zeka Oyunu Dots'a Çoklu Oyuncu Desteği Geldi - Haberler - indir.com

Zeka Oyunu Dots'a Çoklu Oyuncu Desteği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Amerika'da gençler arasında oldukça popüler olan ve ülkemizde de pek çok oyuncusu bulunan zeka ve beceri türündeki Dots, bugün yayınlanan yeni güncelleme ile birlikte çoklu oyuncu modu desteğine kavuştu.

İlk olarak App Store'da yayınlanan ve daha sonra Android kullanıcıları için Google Play'de yerini alan oyunda oyuncular, 60 saniyelik süre içerisinde mümkün olduğu kadar çok ve aynı renklere sahip noktaları bir araya getirerek birleştirmelerini amaçlıyor. İlk yayınlandığı zamandan bu güne kadar oyuncularına arkadaşları ile oynama fırsatı vermeyen oyun, gelen son güncelleme ile birlikte çoklu oyuncu desteğini de beraberinde getirdi.

Dots: A Game About Connecting

Yeni gelen güncellemeyle beraber oyuncular, arkadaşları ile beraber karşılıklı olarak 60 saniyelik süre boyunca birbirleri ile rekabet edebilecekleri gibi rakiplerinin oyun tarafından rassal olarak seçilmesini de sağlayabilecekler.

Oldukça basit ancak son derece bağımlılık yapıcı bir oyun olan Dots'u aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android, iPhone ve iPad cihazınıza indirebilir ve oyunun tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Dots: A Game About Connecting Tanıtım Videosu


PAYLAŞ