Zamanı Geriye Alan Sosyal Medya Uygulaması: Timehop - Haberler - indir.com

Zamanı Geriye Alan Sosyal Medya Uygulaması: Timehop

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Geçen yıl bu zamanlar Facebook'da hangi fotoğrafı paylaştığınızı ya da Twitter'a ne yazdığınızı merak ediyorsanız, Timehop tam da bu merakınızı gidermek için geliştirilmiş ücretsiz bir sosyal medya hesapları yönetim uygulamasıdır.

Günlük hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yer alan sosyal medya aynı zamanda hayatımızın arşivini kayıt altına almak içinde kullandığımız bir kavramdır. Bu kavrama bağlı olarak Facebook, Twitter, Instagram, Foursquare, Dropbox Photos, Flickr, iPhoto ve iPhone Camera ile uyumlu bir şekilde çalışabilen Timehop uygulaması sayesinde bu uygulamalar üzerinden ulaştığınız hesaplarınızı geriye dönük tarayabilir ve geçmiş zamanlarda yaptığınız tüm paylaşımlara hızlı bir şekilde ulaşabileceğiniz gibi tüm sosyal medya hesaplarınızı tek bir yerden yönetebilirsiniz. 

iOS sistemine sahip akıllı telefon ve tabletinizde kullanabileceğiniz uygulama ayrıca ulaştığınız eski sosyal içerikleri yeniden paylaşabilmenize de olanak sağlamaktadır. Android versiyonunun yakın bir zamanda yayınlanacağı duyumunu aldığımız Timehop'u iOS cihazınıza sitemizden indirebilirsiniz.

 





PAYLAŞ