Zaman Odaklı Görev Yönetim Uygulaması Tinker (Video) - Haberler - indir.com

Zaman Odaklı Görev Yönetim Uygulaması Tinker (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Leef Inc. girişimi tarafından geliştirilen ve alternatiflerinden farklı olarak zaman ayarlama özelliğiyle ön plana çıkan Tinker, iOS 7 sistemine sahip cihazlarınızda kullanabileceğiniz basit ve ücretsiz bir görev yönetim uygulamasıdır.

Siyah ağırlıklı arayüz tasarımıyla da farklılık yaratan Tinker, kullanıcıların yapacakları işler için hedef koymalarına ve aynı zamanda kendileriyle yarışmalarına imkan tanıyor. Belirlenen hedefler ya da yapılacak işler için süre tutan uygulama, görev yerine getirildiği ya da hedefe ulaşıldığında bildirim yapabiliyor.

Tinker

Tinker ile görev esnasında cihazı ters çevirdiğinizde zamanı durdurabileceğiniz gibi parmağınızı ekrana dokundurup ters yönlere ittiğinizde ise yeni işlerde oluşturabiliyorsunuz. 

Geleceğe yönelik olarak iş listeleri hazırlamanıza da imkan tanıyan uygulamayı, özellikle yapacağı işleri bir türlü düzene koyamayan kullanıcılar için tavsiye ediyoruz.

Tinker'ı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ