Yüzlerce kitabı dilediğiniz yere götürebileceğiniz 8 e-kitap uygulaması - Haberler - indir.com

Yüzlerce kitabı dilediğiniz yere götürebileceğiniz 8 e-kitap uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-03 10:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Sosyal Medya

Size elektronik ortamda kitap okumayı seven İndir.com okuru iseniz, bu haberimiz tam da size göre.

Seyahat sırasında, denize karşı şezlongda güneşlenirken veya günün yorgunluğunu atarken olmazsa olmazımız tabi ki de kitaplar. Bu kitaplar zaman zaman içerisinde kaybolduğumuz, kendimize en yakın karakterleri bulduğumuz hayatları anlatır her zaman bize. Ancak bu kitapları hareketli hayatımız içerisinde her zaman yanımızda taşıyamayabiliyoruz. Bunun için size tavsiye edeceğim 8 e-kitap uygulaması tamda size göre. Gerçi ben kitapları sayfalar arasında kaybolarak okumayı sevenlerdenim ancak okurlarımız arasında illaki e-kitap okumayı da sevenler vardır.

1- Moon Reader

Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca olmak üzere toplamda 42 dilde hizmet veren Moon Reader, okuyucularına sunduğu görüntü kalitesi sayesinde okuyucunun göz sağlığına yönelik önemli bir şikayeti ortadan kaldırıyor. Ücretli versiyonu satın aldığınız zaman parola ile hesap yönetme, reklam çıkarmama, okuma istatistikleri sunma gibi hizmetler sunan uygulama, gece ve gündüz mod olmak üzere iki farklı modda hizmet veriyor.

2- Kobo

Ekran parlaklığı ve kelime boyutlarını kişileştirmenize izin veren Kobo Uygulaması, Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, Felemenkçe, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce ve Japonca dillerini destekliyor. Okuma alışkanlığınıza göre size öneriler sunan uygulama, ekranı yatay veya dikey olarak kullanma seçeneği sunuyor. ayrıca sosyal medya platformlarında paylaşım yapma olanağı sağlayan uygulama, birden fazla cihazda da kullanabilirsiniz.

3- WattPat

Düzenli olarak güncellemelere giden uygulama WattPat, okurlarına en iyi himeti verebilmeyi amaçlıyor. Türkçe, Almanca, Fransızca, Çince, İngilizce ve İtalyanca olmak üzere toplamda 24 dilde hizmet sunan WattPat, herhangi bir ücret ödemesi gerçekleştirmeden kitaplara kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca uygulama üyelerine kendi makale veya kitaplarını paylaşma imkanı sunuyor.

4- Aldiko

E-kitap uygulamaları arasında en başarılı uygulama diyebileceğim Aldiko, oluşturduğu satır aralıkları, yazı tipi, arka plan renkleri ile tamamen okurlarının göz sağlığını düşünüyor. Ayrıca kendi zevkinize göre de tasarım yapmanıza izin veren uygulama, kendi sayfa stilinizi kendiniz oluşturabiliyorsunuz.

5-Bluefire

Cihazınızdan ya da satın alma yolu ile kitaplığını oluşturma imkanı sunan Bluefire Uygulaması, parlaklık, yazı ayarları, font gibi okurun kişileştirmek istediği tüm özellikleri kullanıcıya sunuyor. Üstelik oluşturduğunuz tasarımı ön izleme imkanı sunarak önceden test etme imkanı sunuyor. ayrıca sosyal medya platformlarında paylaşım yapmanıza izin veriyor.

6- Google Books

Her anlamda bir şeyler üreten ve her anlamda kendinden bahsettirmeyi başaran Google, anlayacağınız üzere e-kitap konusunda da kendinden bahsettirmeyi başarıyor. Çok satanlar ve yeni çıkanlar listesine göz gezdirme imkanı sunan Google Books, Google Play üzerinden dünya klasiklerine ücretsiz bir şekilde ulaşmanıza imkan sağlıyor.

7- Fbreader

Okuduğunuz sayfanın yazı tipini ve rengini değiştirmenize izin veren Fbreader, İngilizce başta olmak üzere toplamda 14 dilde hizmet sunuyor. hem gece hem de gündüz moduna sahip olan cihaz, açtığı son sayfayı hafızasında tutarak bir sonraki açtığınız zaman kaldığınız yerden devam etme olanağı sağlıyor.

8- Scribd

Sunduğu hizmetler ile bir hayli profesyonelliği yakalayan Scribd, bütün e-kitap uygulamaları ile ortak yanı sunuyor. çok çeşitli uzantılara sahip dosyaların tamamını kolaylıkla açabilen uygulama, İngilizce, Almanca, Fransızca olmak üzere toplamda 90 dilde hizmet veriyor. Diğer uygulamalardan ayrılan yanı ise sesli kitap özelliğini bünyesinde bulundurması.





PAYLAŞ