Yüz Tanıma Özellikli Sosyal Platform Polygram - Haberler - indir.com

Yüz Tanıma Özellikli Sosyal Platform Polygram

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-31 23:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Polygram adlı sosyal medya uygulaması rakip platformlara göre sunmuş olduğu yüz tanımlama özelliği ile kendisini diğer sosyal medya ağlarından tamamen ayırıyor diyebiliriz. Kullanıcıların yüz ifadesini anlayan bir yapay zekaya sahip olan bu sosyal ağ Polygram, sunmuş olduğu farklı ve yenilikçi içerikleri ile dikkat çekmeyi başarıyor. Gönderilere yanıt vermeniz için ise yüz ifadenizi kullanmanız yeterli oluyor. Polygram gönderileri geleneksel yöntemler olan bir paylaşımı beğenme veya yorum yapma gibi seçenekleri kullanmıyor. Bunun yerine daha yenilikçi ve modern teknolojiler içeren bir sosyal ağ platformu diyebiliriz.

Polygram sosyal medya uygulmasının kullanıcılara sunmuş olduğu yüz tanımlama özelliği ile kullanıcılar mesajlara yüz ifadesi tabanlı emojiler ile yanıt verebiliyorlar. Kullanıcıların gönderilerini görüntüleyenlerin ise yüze dayalı bir duygusal tepkiler ile gösterilmesi sağlanıyor. Uygulama barındırdığı bu teknoloji ile yüz hareketlerindeki reaksiyonları uygun emojiler ile eşleştirmek için nöral ağları kullanıyor. Yüzle kontrol edilebilen emojileri kullanabiliyorsunuz. Diğer yandan takipçilerinizi nereden ve demografik bilgileri gibi analiz bilgilerini de öğrenebiliyorsunuz.

Ayrıca bu Polygram uygulmasında diğer sosyal medya sitelerinde yer alan canlı filtreler özelliği de bulunuyor. Bu sayede görüntüye bir şeyler eklemek veya ses değiştirmek gibi filtreleri kullanabilirsiniz. Diğer yandan şirket canlı filtrelerin plastik cerrahlar tarafından tasarlandığını da dile getiriyor. Görüntülerin özel olarak kalmasını isteyenler ise alıcının görüntüyü ortaya çıkarması için  ekrana silme hareketi yapılmasını gerektirecek kaybolan fotoğraflı mesajlar özelliği de bulunuyor. Bu bulanık fotoğraf hızlı bir şekilde eski haline dönüyor ve bu noktada istenmeyen ekran görüntülerinin önüne geçilmiş oluyor. Sizde Polygram'ı Android ve iOS akıllı telefonlarınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ