Yürüdükçe Gezegenleri Keşfettiren Uygulama: Walkr (Video) - Haberler - indir.com

Yürüdükçe Gezegenleri Keşfettiren Uygulama: Walkr (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Spor yapmayı daha çekici hale getiren mobil uygulamaların popüler olduğu şu günlerde ortaya çıkan Walkr adlı uygulama sizleri, yürümeye teşvik ederek gezegenler arasında eğlenceli bir maceraya davet ediyor.

Fitness ve spor uygulamalarına farklı bir bakış açısı getiren Walkr temelde sizi yürümeye teşvik etmekte ve size yürüdükçe de oyun içerisinde yer alan uzay geminiz için attığınız adımları enerjiye dönüştürmekte.

Walkr

Biriktirdiğiniz enerji ile uzay geminize güç veren ve galakside yer alan 25 fantastik gezegene yolculuk yaparak farklı keşifler yapabilmenizi sağlayan Walkr'de bu gezegenler eğlenceli olduğu gibi ilginç isimlere sahip.

Her gezegen için özgün yaşam formlarının yer aldığı uygulamada yaşam formları ve gezegenler hakkında önemli bilgileri öğrenebileceğiniz gibi arkadaşlarınızın gezegenlerini de ziyaret edebilirsiniz.

Bunlara ek olarak adımlarınızı hesaplayan, ne kadar kalori yaktığınız bulan ve bunları günlük olarak kayıt altına alan Walkr, yürüyüş odağında kendinize hedef belirlemenizi de sağlıyor.

Tamamen ücretsiz olarak iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz Walkr uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan Walkr Tanıtım Videosu'nu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Walkr Tanıtım Videosu


PAYLAŞ