Yurt Dışındaki Dron Fiyatları ve Özellikleri - Haberler - indir.com

Yurt Dışındaki Dron Fiyatları ve Özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-16 13:01:13
Editör : Özlem Özbek
Kategori : İnceleme

Bazı teknolojik aletlerin fiyatları ülkemize göre yurtdışında çok daha uygun fiyatlara satılıyor. Bu sebeple yurt dışına seyahate gittiğinizde mutlaka teknolojik ürünleri de değerlendirmelisiniz. Teknolojik aletlerin en eğlencelisi olarak bilinen dronelar yurtdışında ülkemizden daha ucuzdur. Teknolojik aletlere meraklı olan herkesin mutlaka dikkatini çeken drone, gökyüzünü avuçlarımızın içine getiren en keyifli aletlerden biridir. Yazımızın içeriğinde yurtdışında satılan done fiyatlarını ve özelliklerini inceleyeceğiz. 

- Teeggi T10 Mini Katlanabilir Drone

Drone gökyüzünü avuçlarınızın içine getiren eğlenceli bir teknolojik alettir. Fakat drone uçurmak hemen gerçekleşecek bir duru değil, ilk olarak biraz antrenman yapmanız gerekiyor. Dört farklı pervane sayesinde uçabilen dronelar, boy, fiyat ve özellik açısından değişiyor. Drone değerlendirme listesine ilk olarak yeni başlayanlar için en uygun olan Teeggi T10 Mini Katlanabilir Drone ile başlıyoruz. Oldukça tatlı bir tasarıma sahip olan bu eğlenceli drone, montunuzun cebine sığacak kadar minik. Teeggi T10 Mini model dronenin fiyatı ise internet ortamında 71 TL ve 165 TL arasında değişiyor. Yani fiyatı oldukça yüksek. Cihazı en ucuz modelinde kamera özelliği bulunmuyor. 160 TL'lik fiyatlara sahip olan üst düzey modelin kamerası ise 0,3 MP çözünürlüklü kamera özelliğine sahiptir. 

Bilkent Üniversitesi Öğrencilerinden Bilkent Üniversitesi Öğrencilerinden "Drone Takip Sistemi"

- X12 WiFi FPV Drone

Yeni başlayanlar için uygun özelliklere sahip olan bir diğer drone ise, X12 WiFi FPV Drone. Önceki dronea göre çok daha donanımlı özelliklere sahip olan bu cihaz yeni başlayanları ileri seviyeye taşıyacak özelliklere sahiptir. Cihaz 20x22x5 cm boyutlara katlanabilir tasarıma sahip olarak tasarlanmıştır. Farklı hız modlarına sahip olan X12 modelli drone, kendisini havada sabitleyecek özelliğe sahiptir. Drone yönlendirmeniz adına kumanda üzerinde akıllı cihazınızı sabitleyerek birinci görüş açısı sunan X12, 3.7 V 1000 mAh Li-Po dahili pili sayesinde 10-13 dakika kesintisiz uçuş sağlıyor. 2 MP çözünürlüklü geniş açılı çekim ve 0.3 MP çözünürlükte Wi-Fi üzerinden gerçek zamanlı görüntü aktarıyor. Bu eşsiz cihazın yurt dışında fiyatı 190 TL olarak satılıyor. 

- Eachine E58 WIFI FPV Drone

İnternet ortamında oldukça popüler olan ve oldukça talep edilen Eachine E58 adlı drone, üst sıralarda yer almayı başarıyor. Katlanabilir tasarımı, yüksek kaliteli ögeleri ve hoş görünümü ile kullanıcılar tarafından oldukça beğeniliyor. Havada asılı kalabilmek için 6 yönlü jiroskop özelliğine sahip olan drone, 80-100 metre arası uçuş mesafesine sahiptir. Bu kaliteli droneun üzerinde 2 MP çözünürlüklü 720p video çekebilen kamera özelliğine sahiptir. Eachine E58 modelli drone, 3.7V 500 mAh Li-Po dahili pil özelliğine sahiptir. Yaklaşık 60-70 dakika içerisi şarj dolumu söz konusudur. Cihazın dahili pil özelliği ise 7-9 dakika kadar uçmasını sağlıyor. Kısa videolar çekmek, yaratıcı selfieler çekmek ve drone çekimleri yapmak adına çekim yapmak için son derece uygun olan Eachine E58 modelli cihazın fiyatı ise 300 TL. 

Bu droneların yanı sıra aynı zamanda; LeadingStar SG700-S WiFi FPV drone 285 TL, Xiaomi MITU WiFi FPV Drone 80 Dolar yani 425 TL, DJI Tello 720p WiFi FPV drone 99 dolar yani 525 TL, JJRC H68 yarı profesyonel droneların fiyatı 380-460 TL arasında değişiyor, JJRC JJPRO X5 yarı profesyonel drone fiyatı 780 TL civarında, SYMA X8HG yarı profesyonel drone 950 TL, X22 Dual GPS WiFi FPV profesyonel droneun fiyatı yurtdışında 1195 TL'dir. 


KTÜ öğrencilerinden su altı drone'uKTÜ öğrencilerinden su altı drone'u
Uçağın kanadına drone çarparsa ne olur?Uçağın kanadına drone çarparsa ne olur?
Drone Kullanımına Yeni Düzenleme GeliyorDrone Kullanımına Yeni Düzenleme Geliyor

PAYLAŞ