Yüksek Güvenlikli Şifre Yönetimi için oneSafe (Video) - Haberler - indir.com

Yüksek Güvenlikli Şifre Yönetimi için oneSafe (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Unutulan, anımsanamayan ya da ihtiyacınız olduğu anda aklınıza gelmeyen kişisel bilgi, şifre ya da banka hesap numaraları için vazgeçemeyeceğiniz bir yardımcı olarak kullanacağınız oneSafe, son derece etkili bir şifre yönetim uygulamasıdır.

Yüksek güvenlikli şifreleme özelliğine sahip olan oneSafe, mobil cihazlarınız ya da Mac bilgisayarınız üzerinde bulunan tüm şifrelerinizi, kişisel bilgilerinizi, banka hesap numaralarınızı ya da kredi kartı bilgilerinizi üçüncü şahısların eline geçmeyecek şekilde saklayabilmektedir.

oneSafe

Tüm şifre ve güvenliğine önem verdiğiniz kişisel bilgilerinizi tek bir yerden yönetebilmenizi sağlayan oneSafe oldukça kolay bir kullanıma sahip olmasının yanında içerisinde bulunan şifre üreteci sayesinde de kırılması imkansız şifreleri oluşturmanızı sağlamaktadır.

Android, iOS ve Windows Phone sistemine sahip mobil cihazlara ek olarak Mac OSX bilgisayarlar üzerinde de kullanabileceğiniz oneSafe uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir ve geliştirici tarafından yayınlanan oneSafe tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

oneSafe Tanıtım Videosu


PAYLAŞ