Yüksek fiyatlı Samsung Galaxy Buds Live detayları belli oldu - Haberler - indir.com

Yüksek fiyatlı Samsung Galaxy Buds Live detayları belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-27 14:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli şirket Samsung’un yeni Galaxy Buds Live adlı yeni kablosuz kulaklık modeli için merak edilen satış fiyat etiketi ortaya çıktı. 5 Ağustos tarihinde Samsung tarafından gerçekleştirilecek olan Galaxy Note 20 ailesinin tanıtımı ile beraber Samsung Galaxy Watch 3 ve Galaxy Buds Live kablosuz kulaklık modelini göreceğiz. Geçtiğimiz günlerde Evan Blass tarafından ilk defa basın görselleri ile karşımıza çıkan bu model yerini alacağı olan Galaxy Buds Plus’tan çok daha farklı bir görünüme sahip ve kulak içi formunda olmayan kablosuz bir yapıyla gelecek. Kulağa ilginç bir şekilde oturan ve çok konforlu olacak gibi görünmediğini belirtelim. Bu yeni kulaklık modelinde kesin olarak aktif gürültü engelleme teknolojisinin de bulunması bekleniyor. Galaxy Buds Live’da bu noktada aktif gürültü engelleme için üç adet mikrofon yer alacak.

Samsung Galaxy Buds Live fiyatı belli oldu

Galaxy Note 20 Ulta'nın taslak tasarımları ve fiyatı sızdırıldıGalaxy Note 20 Ulta'nın taslak tasarımları ve fiyatı sızdırıldı

Bu yeni model yaklaşık olarak 11 saatlik bir pil ömrü sunacağı ifade edilen bu kulaklığın, fiyat detayları da ortaya çıktı. Aktarılana göre model 190 euro gibi yüksek bir Avrupa fiyatı ile satışta olacak. Kulaklığın ucuz bir seçenek olmadığını bir kez daha görmüş oluyoruz. Galaxy Buds Live kablosuz kulaklık modeli dolar bazında yer alacağı için kulaklığı tam 70 dolar geçiyor deniyor. Ancak bu modelin Türkiye fiyatı ise henüz belli olmuş değil. 190 Euro gibi bir rakam ülkemiz kuru ile yaklaşık 1500 TL ediyor. Ancak ülkemiz pazarına 2 bin TL’den daha yüksek bir fiyatla girmesi bekleniyor.

Son zamlardan sonra Apple’ın en güçlü kablosuz kulaklık modeli olan AirPods Pro ise fiyat seviyesi noktasında ülkemizde 2100 TL’ye satılıyor. Bakalım Samsung Galaxy Buds Live ülkemizde satışa çıkarsa kaç TL fiyatla çıkacak göreceğiz.


Galaxy Watch 3, Samsung tarafından doğrulandıGalaxy Watch 3, Samsung tarafından doğrulandı
Samsung Galaxy A80 Samsung Galaxy A80 "Recovery Mode"a nasıl alınır?

PAYLAŞ