Yüksek Adrenalinli Aksiyon-Macera Oyunu: Gangstar Vegas (Video) - Haberler - indir.com

Yüksek Adrenalinli Aksiyon-Macera Oyunu: Gangstar Vegas (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Aksiyon-macera türündeki mobil oyunlar arasında en heyecanlısı diyebileceğimiz Gangstar Vegas, Gameloft tarafından geliştirilmiş ve özgürlükçü bir hikayeye sahip olan açık dünya aksiyon oyunudur.

GTA oyunundan esinlenilerek ortaya çıkarılan ve hemen hemen aynı oyun senaryosuna sahip olan Gangstar Vegas (Vegas Gangsteri) oyununda, Las Vegas şehrinde yaşayan bir karakteri kontrol ederek kendi suç imparatorluğunuzu kurmak için mücadele edeceksiniz.

Gangstar Vegas indir

Tek kişilik senaryo modunda size verilen görevleri yerine getirmek için çalışacağınız oyunda serbest bir şekilde dünya üzerinde dolaşarak serserilikte yapabileceğiniz gibi size verilen arabaları, tankları, helikopterleri, jetpack ve hatta uçakları bile kullanabilirsiniz.

Tüm bunların yanı sıra birbirinden güçlü tabancalar, makineli tüfekler, bazukalar gibi farklı silahlara da sahip olabilir, yönettiğiniz karakteri kişiselleştirmek için pek çok farklı kıyafeti ve modifikasyon seçeneğini oyun içerisinde bulabilirsiniz.

Aksiyon ve heyecan dolu bir dünyada kendi suç imparatorluğunuzu kurmak ve Las Vegas şehrinde hüküm sürmek istiyorsanız oldukça eğlenceli olan Gangstar Vegas oyununu aşağıdaki bağlantılar yardımıyla Android ve iOS cihazınıza indirebileceğiniz gibi oyun için yayınlanan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




Gangstar Vegas Tanıtım Videosu


PAYLAŞ