YouTube'un trend listesine nasıl ulaşılır? - Haberler - indir.com

YouTube'un trend listesine nasıl ulaşılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-21 15:40:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Uygulama

Video izleme platformu olarak geçen YouTube, kullanıcı sayısı ve saniye başına düşen video sayısı ile herkesin gözdesi durumunda. Birçok YouTuber'ın ekmek parası kazandığı yer olan platform, aynı zamanda ünlü olmak isteyenlerin ilk uğrak adresi. Youtube CBO'su Robert Kyncl, Caspar Lee ile gerçekleştirdiği bir röportaj esnasında platformun algoritması hakkında konuştular. Herkesin merak ettiği YouTube'un "Trending" butonunun daha çok görüntüleme sağlamak amacı dışında, YouTube'a üye olmayan kişileri üye olması için öncülük eden bir algoritmaya sahip olduğu hakkında konuşuldu. 

Youtube CBO'su Robert Kyncl konuyla ilişkin açıklama yaptı

Listelerde içerek üreten veya özgün YouTube kullanıcılarına neden yer verilmediği hakkında açıklama yapan Youtube CBO'su Robert Kyncl, "Trendler sekmesini değerlendirme şeklimiz ve böyle bir sekmeye sahip olma sebebimiz; içerik üreticilerimizin de videolarını gösterebileceği daha fazla izleyiciyi YouTube’a getirmek" ifadelerini kullandı. 

Yaptığı açıklama ne yazık ki bizim ülkemiz için geçerli değil

YouTube yetkilisinin açıklamaları bu yönde lakin bizlerde sizler gibi aynı düşüyoruz. YouTube yetkilisi her ne kadarda açıklama yaparsa yapsın bu açıklama bizim ülkemiz için ne yazık ki geçerli olmuyor. Yani kısaca bu durumu özetleyecek olursam YouTube, siz kaliteli bir içerik mi ürettiniz yoksa kalitesiz mi bir içerik ürettiniz ya da bir şirket ile anlaştınız mı anlaşmadınız mı bu konular ile ilgilenmiyor. YouTube için önemli olan tek gerçek var. İçerik üreticileri ürttikleri içerik ile YouTube'a ne kadar üye kazandırdı. YouTube'un önem verdiği tek konu bu. 

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ