Youtuber’a paylaştığı video ceza getirdi! - Haberler - indir.com

Youtuber’a paylaştığı video ceza getirdi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-21 11:45:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Sosyal Medya

Geçtiğimiz günlerde YouTube kanalına video yüklemek için çekim yaptığı sırada jandarma'ya yakalanan Berat Toksöz’ün yalan atarak kurtulduğu durum, videonun yüklenmesi ile birlikte ortaya çıktı. İşte detaylar. 

Puskas Ödüllü Oyuncu Futbolu Bırakarak YouTuber Oluyor! 

Youtuber'lar izleyicilerinin obez olmasına neden oluyorYoutuber'lar izleyicilerinin obez olmasına neden oluyor

YouTube videoları ile tanınan Berat Toksöz, geçtiğimiz günlerde havai fişekle ateş etmek için bir video hazırlığına başladı. Video çekimi sırasında Jandarma'ya yakalanan ünlü Youtuber, yaptığı savunmasında torpil patlattığını söyleyerek durumu kurtarmıştı. Fakat durumun peşini bırakmayan jandarma yetkilileri ise videonun yayınlanmasının ardından konu ile ilgili soruşturma başlattı.

Videodan ceza kesildi!

Paylaştığı videoda hazırlık aşamalarından deney sırasına kadar her adımı sosyal medya hesabından paylaşan YouTuber, videonun incelenmesi ile birlikte ceza almaktan kurtulamadı. İlk aşamada sadece yüksek ses çıkardığı için olay yerine gelerek durum hakkında bilgi alan Jandarma, torpil patlattığını söylediği için herhangi bir ceza vermedi. Fakat daha sonra video üzerinden yapılan incelemelerde kabahatler kanununun 32. maddesi gereği 320 TL ceza kesildi.

Konu ile ilgili en dikkat çeken yanlardan bir tanesi ise YouTube videosunu çekim sırasında jandarmaların geldiğini söyleyen Youtuber'ın ceza almaktan kurtulduğunu da çok ayrıntılı bir şekilde anlatmasıydı. 

YouTuber olmak psikolojik sorunlara neden olabilir!


Dünyanın en yaşlı YouTuber'ı hayatını kaybettiDünyanın en yaşlı YouTuber'ı hayatını kaybetti

PAYLAŞ