Youtuber Jake Paul, 6.9 Milyon Dolarlık Yeni Evini Tanıttı! - Haberler - indir.com

Youtuber Jake Paul, 6.9 Milyon Dolarlık Yeni Evini Tanıttı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-30 14:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Ünlü youtuber Jake Paul , yeni satın almış olduğu milyon dolarlık evi ile adından söz ettirmeyi sürdürüyor.  13 Ekim'de satın aldığı ve metal heykelleriyle beğeni toplayan evini muhabirlere açtı. Paul'un konağı satın alma kararı, kardeşi Logan'ın Los Angeles'ın Encino mahallesinde 6,5 milyon dolarlık bir ev satın aldığı etkilenmiş olmasıyla bağlantılı.Her iki kardeş ilk önce Vine'de ün kazandı ve hayatları hakkında vlog için YouTube ve Instagram gibi diğer platformlara daldı.

Ancak Jake Paul'un kötü şakaları ve yaşam tarzı, sonunda bu yıl Disney Channel'ın Bizaardvark dizisinden kovulmasına yol açtı.

Jake Paul'un satın almış olduğu ev oldukça lüks ve sürprizlerle dolu. Tasarımcı Amit Apel'in sitesinde yer alan bu pahalı ev 20 dönümlük bir arazide bulunuyor. Bazı evlerde 10 adet banyo bulunduğu söylenirken Paul'un evinde ana yatak odasında sekiz yatak odası, 10 tam banyo, soğutulmuş bir şarap dolabı ve spa küveti var.

Jake Paul Yeni Evi

Evin dışarısında, "birden fazla şelale", iki barbekü çukuru ve bir Tesla şarj istasyonu olan bir havuz bulunmaktadır ve tüm mülkiyet tepenin üstünde şehre bakmakta.

Bu durum Jake Paul için iyi olsa da evin yer aldığı Los Angeles'ın Calabasas kasabası sakinleri için pek de iyi bir haber değil. Paul geçmişte iyi bir komşu olarak tanınmıyor ve şimdiden komşuları tarafından şikayet edilmeye başladı.

Jake Paul Yeni Evi





PAYLAŞ