Youtube'dan kesinti hakkında resmi açıklama geldi - Haberler - indir.com

Youtube'dan kesinti hakkında resmi açıklama geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-17 13:40:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Sosyal Medya

Dün gece saat 04.00 itibari ile erişim kesildiği Youtube için resmi açıklama geldi. İşte yaşanan kesinti ile ilgili detaylar.

17.10.2018 tarihinde saat 04.00 itibari ile Youtube erişiminin yapılamaması kısa süre içerisinde tüm dünyada gündem yarattı. 06.00’a kadar süren sorun kapsamında pek çok spekülasyon da gündeme gelirken 2 saat sonrasında Youtube yeniden erişime açıldı. Yaşanan kesinti ile ilgili spekülasyonlara son vermek isteyen Youtube ekibi ise resmi bir yazı ile duruma açıklık getirdi.

Fortnite YouTube'un Zirvesindeki Oyunu GeçemediFortnite YouTube'un Zirvesindeki Oyunu Geçemedi

Twitter’dan duyuruldu

Konuyla ilgili bilgilendirme Twitter’dan yapılırken resmi hesaptan "Geri döndük! Sabrınız için teşekkürler. Eğer sorunları yaşamaya devam ederseniz, lütfen bize bildirin" açıklaması yapıldı. Yaşanan kesintinin teknik bir sorundan kaynaklandığı öğrenilirken Youtube şu anda sorunsuz bir şekilde kullanımda. Yaşanan teknik sorunun ne olduğu ise net olarak açıklanmadı.

Youtube SEO Ve Videoları Öne Çıkartma

Kesintinin kullanıcı yoğunluğunun az olduğu saatlerde gerçekleşmesi olayın çok daha büyümesini önlerken, 2 saatlik bir kesintide dahi sosyal ağlardaki gündem Youtube oldu. Pek çok kullanıcı yaşanan sorun nedeniyle Youtube yönetimine yönelik eleştiriler yöneltti.


İlgili uygulamalar
YouTube'un trend listesine nasıl ulaşılır?YouTube'un trend listesine nasıl ulaşılır?
YouTube'a iPhone Xs Serisi İçin HDR Desteği GeldiYouTube'a iPhone Xs Serisi İçin HDR Desteği Geldi
iPhone'da Youtube Videosu Nasıl İndirilir?iPhone'da Youtube Videosu Nasıl İndirilir?

Youtube Gaming İnceleme Videosu


PAYLAŞ