YouTube'dan Benimle #EvdeKal projesi - Haberler - indir.com

YouTube'dan Benimle #EvdeKal projesi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-27 20:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Korona virüs salgınının tüm dünyayı etkisi altına almasıyla bu durumdan beraber günlük yaşam büyük orandı kötü anlamda etkilendi. Bu süreç içerisinde insanların evde kalmasına destek olmak amacıyla harekete geçen YouTube, "Benimle #EvdeKal" adlı özel bir içerik projesini hayata geçirdi. Çağla Şikel, Eser Yenenler, Refika Birgül ve Özgür Bolat’ın aralarında bulunduğu 41 içerik üreticisi, sanatçı ve eğitimcinin özgün mesajlarının yer aldığı “#EvdeKal ve Hayat Kurtar” temalı video ile karşımıza çıktı..

YouTube Benimle #EvdeKal projesini hayata geçirdi

Youtube.com/evdekal adresinden ulaşılabilen kanal, kullanıcıların favori içerik üreticileri ile beraber verimli bir şekilde zaman geçirmelerini sağlayacak dikkat çekici ve zengin içerikler sunuyor. Öğrencilerin eğitimlerini dahi uzaktan yürüttükleri bu süreç içerisinde projeye özel, eğitim içerikli oynatma listeleri de bulunuyor. 

YouTube komplo teorisi üreten içerikler hakkında önlemlerini arttırıyorYouTube komplo teorisi üreten içerikler hakkında önlemlerini arttırıyor

#EvdeKal ve Benimle Yemek Yap: Evde kolaylıkla yapabileceğiniz lezzetli ve pratik tarifleri keşfetmek için bu kanalda sunulan içeriklerden faydalanabilirsiniz.

#EvdeKal ve Benimle Müzik Dinle: En güncel yerli ve yabancı müzikleri dinleyebilir ve aynı zamanda canlı konserler dahi izleyerek boş vaktinizi eğlenerek geçirebilirsiniz.

#EvdeKal ve Benimle Dijital Ebeveynliği Keşfet: Evde kalmaktan sıkılan çocukların tablet ve telefon kullanımlarında artış gözlemlendi. Bu duruma daha da dikkat etmeleri gereken ebeveynler güvenli kanalları değerlendirebilirler. Çocuğunuzun ekran kullanım süresinin arttığı bu günlerde Dr. Özgür Bolat ile Dijital Ebeveyn olma ipuçlarını öğrenin.

#EvdeKal ve Benimle Spor Yap: Evde kendi sisteminizle beraber ekipman kullanmadan veya sadece bir çift ağırlıkla evinizi kişisel spor salonunuz yapın.

#EvdeKal ve  Benimle Öğren: Evden eğitim sürecinizi online kaynaklar ile destekleyin.

#EvdeKal ve Benimle Keşfet: Mevcut bilgi birikiminizi artırarak evde geçirdiğiniz zamanı verimli hale getirin. Bu sayede kendinizi geliştirebilirsiniz.

#EvdeKal ve Benimle El İşi Yap: Pratik öneriler yardımıyla örgü örün, dikiş dikin, kesin, yapıştırın. Yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak için bu kanalda yer alan özel içeriklerden faydalanabilirsiniz. 

#EvdeKal ve Benimle Oyun Oyna: Video oyunlarına dair ipuçları ile kendi oyununuzu geliştirirken evde geçireceğiniz boş vaktinizi keyifli geçirin.

#EvdeKal ve Benimle İzle: Filmler, diziler, komedi ve spor programları ile evde geçirdiğiniz zamanın tadını çıkarın.

#EvdeKal ve Benimle Kendine İyi Bak: Evde geçirdiğiniz zamanda kendinize iyi davranmayı unutmayın.

Proje, eklenecek yeni içeriklerle daha da gelişecek

Benimle #EvdeKal projesi, gelecek ay içerisinde eklenecek olan yeni oynatma listeleri ile beraber daha da genişleyecek. Projeye eklenecek olan içerik listeleri şu şekilde sıralanıyor. 

#EvdeKal ve Benimle Seyahat Et: Bu zorlu günlerde evde kalmanız dünyayı keşfetmenize engel değil. Koltuğunuza oturun, arkanıza yaslanın ve manzaranın tadını çıkarın.

#EvdeKal ve Benimle Meditasyon Yap: Meditasyon içerikleri üzerine kurulan bu kanal ile beraber zihninizi temizleyin ve tazelenin. İçerik üreticilerinin rehberliğinde meditasyon yapın. Bu sayede kendinizi rahatlatabilirsiniz. 

#EvdeKal ve Benimle Ders Çalış: Tek başınıza ders çalışmakta zorlanıyorsanız birlikte zaman geçirebileceğiniz online arkadaşlar edinin!


YouTube artık daha dokunmatik dostuYouTube artık daha dokunmatik dostu
Android cihazlar için yeni YouTube özelliğiAndroid cihazlar için yeni YouTube özelliği
YouTube yeni özellikler yayınlandıYouTube yeni özellikler yayınlandı

PAYLAŞ