YouTube’da video izleme süresi nasıl öğrenilir? - Haberler - indir.com

YouTube’da video izleme süresi nasıl öğrenilir?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-03 15:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Sosyal Medya

Dünya genelinde en çok tercih edilen video izleme platformlarından bir tanesi olan YouTube, Google tarafından geliştiriliyor. Bu nedenle farklı Google uygulamaları ile de entegre bir şekilde çalışabilen YouTube, sunulan özellikler sayesinde pek çok bilgiye erişimini mümkün kılıyor.

Milyonlarca kişinin gün boyunca yüzlerce video izleyerek zaman geçirdiği YouTube, aynı zamanda tüm etkinlikleri kayıt altına alıyor. Böylece kullanıcı tarafından veriler silinmediği sürece kişinin hangi tarihte, hangi videoyu izlediği, videoyu kaç dakika boyunca izlediği kolay bir şekilde görülebiliyor. Eğer siz de YouTube’daki video izleme sürenizi öğrenmek istiyorsanız aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz. 

Youtube, tehlikeli challenge videoları tamamen kaldırıyorYoutube, tehlikeli challenge videoları tamamen kaldırıyor

YouTube Kısıtlı Mod Nasıl Kullanılır?

YouTube’da video izleme süresini öğrenme işlemleri

YouTube hesabınızla ne kadar YouTube videosu izlediğiniz öğrenebilmek için öncelikli olarak cihazınızda yer alan YouTube uygulamasına açmanız gerekir. Bu uygulamayı açtıktan sonra ise sağ üst kısımda yer alan kullanıcı profilinize tıklayarak, izleme süresi seçeneğine dokunan.

Açılacak olan sayfada kişilerin günler, haftalar ya da genel olarak ortalama bilgilerine ulaşması mümkün. Farklı zaman aralıklarına göre oluşturulmuş olan istatistiki bilgiler sayesinde ne kadar video izlediğinizi, video izlemeleriniziz kaç dakika sürdüğünü kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Kişilerin dikkat etmesi gereken en önemli detay, mevcut istatistiklerin sadece hesap ile oturum açılması halinde kayıt altına alındığı. Gizli mod ya da oturum kapalıyken yapmış olduğunuz izlemeler kayıt altına alınmamaktadır. Üstelik ilgili ekranda kişilerin daha sağlıklı bir kullanım adına video izlemeye ara verme hatırlatmalarını etkinleştirmesi, otomatik video oynatmasının etkinleştirilip devre dışı bırakılmasını sağlayan gibi pek çok ayar bulunuyor. Bu bakımdan sadece süre ile ilgili değil, diğer durumlarda da ilgili ekrandan kolayca yardım alabilirsiniz. 

YouTube İş Ortaklığı Tamamen Yenilendi 


İlgili uygulamalar
YouTube Yeni Öneriler Butonlarını Test Etmeye BaşladıYouTube Yeni Öneriler Butonlarını Test Etmeye Başladı
YouTube Meydan Okuma Videolarına Yasak GetirdiYouTube Meydan Okuma Videolarına Yasak Getirdi

PAYLAŞ