YouTube'da kısıtlı mod nasıl kapatılır? - Haberler - indir.com

YouTube'da kısıtlı mod nasıl kapatılır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-21 17:45:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Dünyanın en popüler video izleme platformu olan YouTube’un çeşitli özellikleri bulunuyor. Özellikle kullanıcı deneyimini önemseyen şirket, bu yönlü yeniliklerini sunmaya devam ediyor. YouTube’da uzun bir süredir bulunan YouTube kısıtlı mod özelliğinin nasıl kapatılacağını sizlere anlatmaya çalışacağız. YouTube platformu her ne kadar izlenebilir içeriklere sahip bir platform olsa da, cinsellik barındıran birçok video platformda yer alıyor. Bu sebeple ise aileler çocuklarını bu tarz içeriklerden uzak tutmak için uğraşıyorlar. Sadece YouTube değil ayrıca dizi ve film platformu olan Netflix tarafında da bu tarz içerikler görmek mümkün oluyor.

YouTube’da kısıtlı mod nasıl kapatılır?

YouTube'un yeni tasarımı zorunlu oluyorYouTube'un yeni tasarımı zorunlu oluyor

YouTube’un bu tarz durumlarda çocukları koruma adına sunmuş olduğu bir kısıtlı mod özelliği bulunuyor. Bu kısıtlı mod sayesinde cinsel içerik ve şiddet içerikli videoların engellenmesi söz konusu oluyor. Ancak geliştiricilerin ifade ettiğine göre bu mod ile %100 şekilde bir kısıtlama gerçekleşmiyor. Ancak yapılan testlerde argo, şiddet ve gerilim içeren videolarında kısıtlı mod ile beraber engellendiği gözüküyor.

YouTube kısıtlı mod kapatma

  • YouTube hesabınız ile oturum açın.
  • Sağ üst köşeye basın ve Ayarlar seçeneğine dokunun.
  • Kısıtlı mod seçeneğini kapatın.
  • Uygulamayı kapatarak tekrar açın ve test edin.

YouTube kısıtlı modun kapatılamaması durumunda YouTube uygulamasını güncellemeyi deneyebilir veya web sürümü üzerinden kısıtlı modu kapatmayı deneyebilirsiniz. Kapatmak işlemi sonrasında oturumu kapatarak tekrar oturup açıp kısıtlı modun kapanıp kapanmadığını kontrol edebilirsiniz.


Reklam geliriyle rekor kıran Intagram YouTube'u geride bıraktı!Reklam geliriyle rekor kıran Intagram YouTube'u geride bıraktı!
YouTube Music kullanıcılarının kendi müziklerini yüklemesine izin verecek!YouTube Music kullanıcılarının kendi müziklerini yüklemesine izin verecek!

PAYLAŞ