Youtube'da izlenmeyi arttırmanın 5 yolu - Haberler - indir.com

Youtube'da izlenmeyi arttırmanın 5 yolu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-26 01:40:30
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Liste

Son günlerin en popüler işi haline gelen Youtuber?lık birçok kişinin hayallerini süslüyor. Bunun yanı sıra birçok insan, çektiği görüntülerin diğer insanlar tarafından izlenmesini ve hatta beğenilmesini istiyor. İşte çekilen görüntülerin sunulmasına imkan tanıyan Youtube platformunda izlenmeyi artıracak 5 yolu sizler için derledik.

1- Video çevresinde hatırlatmalar

Zaman zaman you tube platformunda video seyrederken video üzerinde bazı kutucukların çıktığını görebiliyorsunuz. İşte bu kutucuklar sayesinde sizde videoyu izleyen insanlara sizi takip etmesi ve kanalınıza abone olması için bazı hatırlatmalar yaparak kullanıcı sayınızı artırabilirsiniz.

2- Playlist Oluşturmak

Bu seçenek ile kanalınıza yüklediğiniz videolardan playlist oluşturunuz. Bu sayede sizin bir videonuzu aratıp ulaşan biri kanalınızdaki diğer videoları da görme imkanı bulacak ve kullanıcılarınızın bu sayede artma ihtimali çok büyük.

3-Üyelik

Videonuzu izleyen kullanıcılardan size üye olmasını talep ediniz. Bu sayede her yüklediğiniz görsel onların ana ekranına düşebileceği gibi aynı zamanda videonuzun izlenme sayısıda bu sayede artmaktadır. Hatırlatma yazılarında sonra kullanacağınız en etkili yöntemlerden biriside unutmayın ki üyelik oluşturmaktır.

4-Bülten

Sayfanızın izlenme oranı bir hayli artı diyelim, aboneleriniz ve üyelerinde bu sayede arttı. Peki, size abone olanlarla nasıl iletişim kuracaksınız? İşte bu sorunun yanıtını birkaç sürüm önce you tube nin getirdiği bülten geliştirmesiyle abonelerinizle iletişime geçerek onların şikâyetlerini ve isteklerini dinleyebilirsiniz.

5-Video ile cevap vermek

İzlenmeyi artırmanın en iyi yollarından biri ise platformda bulunan diğer videolara video ile cevap vermek. İşte bu yolla bir başka video izlenirken, izleyicilerin sizin videonuzada ulaşımı daha kolay olacağı gibi merak edip sizin gönderinize de bakma ihtimalleri muhtem gibi görünüyor. Link atmak gibi bir şey olarak düşüneceğiniz bu yöntem ile videolarınızın izlenme sayısını artırabilirsiniz.





PAYLAŞ