YouTube'da Gizli Mod Nasıl Kullanılır? - Haberler - indir.com

YouTube'da Gizli Mod Nasıl Kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-23 17:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Gizli mod özelliği tarayıcılarda yer aldığı gibi pek çok servis ve uygulamada da kullanılabilir durumda. Gizli mod, kişilerin güvenli bir şekilde uygulamalarını kullanmasını sağladığı gibi aynı zamanda arkasında bir iz bırakmasını da önlüyor. Peki, Youtube gibi çok popüler servislerde gizli mod nasıl kullanılır?

YouTube Abonelerine Ücretsiz Kredi Fırsatı

YouTube'da en popüler kutu açma influencer'larıYouTube'da en popüler kutu açma influencer'ları

YouTube gizli modu nasıl açılır?

Bilgisayarlarda kullanıcıların tarayıcıların gizli mod bölümünü kullanması yeterli olurken telefonlarda uygulamalarda bu özelliğin aktif olarak ayarlanması gerekiyor. Şu anda sadece Android cihazlarda geçerli olan YouTube gizli mod özelliği için YouTube ayarlar bölümünün kullanılması gerekiyor. YouTube hesabınızla uygulamayı açtıktan sonra profil resmine tıklayarak hesap seçenekleri seçeneğini kullanın. Bu bölüme erişim sağladıktan sonra ise YouTube için “Gizli Modu Aç” seçeneğini kullanırken Youtube’daki işlemlerini gizli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. YouTube gizli mod aktif olduğu süre içerisinde izlediğiniz videolardan yaptığınız aramalara kadar hiçbir veri saklı kalmaz ve ulaşılamaz. Eğer gizli bir Youtube kullanımı hedefliyorsanız YouTube için geliştirilen bu gizli modu kullanabilirsiniz. Ayrıca kullanım sonrasında tüm verileri temizlemeniz de mümkün.




İlgili uygulamalar
YouTube, Content ID'ye 100 milyon dolardan fazla para harcamışYouTube, Content ID'ye 100 milyon dolardan fazla para harcamış
YouTube'un Genel İzlenim Alışkanlıkları Belli OlduYouTube'un Genel İzlenim Alışkanlıkları Belli Oldu

Youtube Music Tanıtım Videosu


PAYLAŞ