YouTube'da Gizli Mod Nasıl Aktif Edilir? - Haberler - indir.com

YouTube'da Gizli Mod Nasıl Aktif Edilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-07 14:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

İnternet tarayıcılarında olduğu gibi çeşitli uygulamalarında Gizli Mod özelliği bulunuyor. Gizli Mod sayesinde girilen uygulama veya internet sitesindeki arama geçmişi ve kullanıcıların çeşitli hareketleri tamamen gizlenmiş oluyor. Masaüstü tarafında tarayıcıların gizli modu yer alırken aynı şekilde mobil tarafta da bulunuyor. Mobil internet tarayıcılarının hepsinde birer gizli mod özelliği bulunurken, Google’ın bazı uygulama servislerinde de gizli mod bulunuyor. Popüler video izleme platformu olan YouTube için de gizli mod özelliği bulunuyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde YouTube Android için gizli mod özelliği nasıl aktif hale getirilir buna bakacağız.

YouTube Gizli Mod Nasıl Aktif Edilir?

YouTube Üzerinden Ebeveyn Ayarları Nasıl Yapılır?YouTube Üzerinden Ebeveyn Ayarları Nasıl Yapılır?
  • YouTube gizli mod özelliğinin şuan için Android tarafında kullanılabilir olduğunu belirtelim. Uygulamayı güncelledikten sonra YouTube’a giriş yapın.
  • Sağ üst alanda yer alan profil fotoğrafı kısmına dokunun. Burada yer alan seçenekler arasından Hesap adımına erişin.
  • Gelen bölümde Gizli Modu aç seçeneğini göreceksiniz. Bu modu aç kısmına bastığınız zaman artık YouTube’a istediğiniz gibi gezebilirsiniz. İzlediğiniz videolar ve kanallar izleme geçmişinize dahil olmayacaktır. Bu sebeple Ana sayfa algoritması da oldukça sade kalacak ve izlediğiniz içerikler ile alakalı video önerileri gerçekleşmeyecektir.

Ayrıca YouTube uygulamasını gizli modda kullandığınız zaman bölge ayarlarınız sıfırlanacağı için Trendler sekmesinde YouTube’un Türkiye trendleri değil dünya genelinde trend olan içerikleri göreceksiniz. Bu ayar ise kullanıcı hesabına bağlı olmadığı için dilediğiniz gibi değiştirilebilir olacağını belirtelim.


İlgili uygulamalar
YouTube Abone Sayısı Sisteminde Değişikliğe GidiyorYouTube Abone Sayısı Sisteminde Değişikliğe Gidiyor
YouTube Gaming Uygulaması KapanıyorYouTube Gaming Uygulaması Kapanıyor

PAYLAŞ