YouTube'da en popüler kutu açma influencer'ları - Haberler - indir.com

YouTube'da en popüler kutu açma influencer'ları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-02 12:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Kabul edelim ki kutu açılım videolarını hepimiz seviyoruz. Bunu herhangi bir ürünü almadan önce, almak istediğinizde veya bu ürüne ulaşamadığımız da bu ürünün kutu açılım videosunu internet yardımı ile izleriz. Hatta bunu çocuk, genç ve yaşlı grubundaki herkes yapar. Çünkü bu ürünler hakkında satın almadan önce bilgiler edinmeyi seviyoruz. Sadece ülkemizde değil dünyada da birçok kişi bu kutu açılım videosu izlemeyi seviyor. İşte sizler için YouTube üzerinde en iyi kutu açılım kanallarını listeledik.

1- Ryan ToysReview

YouTube'un trend listesine nasıl ulaşılır?YouTube'un trend listesine nasıl ulaşılır?

16 Mart 2015 tarihinde kurulan bu YouTube kanalının içerisinde birçok oyuncak kutu açılım videosu bulunuyor. Kanalın toplamda görüntülenme sayısı 25,317,305,229 sayısına ulaşmış. 25 milyar gibi bir görüntülenmeye sahip kanal 16 milyon aboneye sahip. Bu kanala ulaşmak için buraya tıklayın.

2- Unbox Therapy

13 Milyon abonesi bulunan bu kanalda genel olarak teknolojik ürünlerin kutu açılımı yapılıyor. OnePlus 6T, yeni çıkan iPhone modelleri, oyuncu bilgisayarları gibi birçok ürünün kutu açılımını yapıyor. Bu kutu açılımı kanalının yaklaşık olarak 2.5 milyar görüntülenmesi bulunuyor. Unbox Therapy 21 Aralık 2010 tarihinde YouTube platformuna girmiş.

3- FunToys Collector Disney Toys Review

13 Nisan 2011 yılında YouTube'a başlayan bu kanalda aynı şekilde oyuncakları test ediyor ve bunların kutu açılımlarını yapıyor. Genelde Disney'den tanıdığımız bu oyuncukların farklı farklı şekillerini test ediyor. Kanalın 14 milyar görüntülenmesi ve 10 milyon abonesi bulunuyor.

4- Marques Brownlee

Genel olarak teknoloji ürünlerinin kutu açılımını ve incelemesini yapan kanalın toplamda 1 milyar görüntülenmesi bulunuyor. Ayrıca 7 milyon aboneye de sahip. 

5- DOPE or NOPE

Her konuda her ürünün kutu açılımını ve incelemesini yapan bu hem komik hem de merak uyandırıcı kanal 10 Ağustos 2011 tarihinde YouTube'a katılmış. Yaklaşık olarak 1 milyar izlenmeye ve 6 milyon aboneye ev sahipliği yapıyor.

6- iJustine

Bu kanaldaki ablamız her türlü teknolojik ürünü test ediyor ve kutu açılımını yapıyor. Sadece elektronik kısmında kalmıyor hatta. Yemek ve içecek konusuna da el atan ablamızın 1 milyara yakın görüntülenmesi ve 5,5 milyona yakın abonesi bulunuyor. 

7- Austin Evans 

Teknolojik ürün konusunda bir kutu açılımı yapan kanal daha. Austin Evans, 3.4 milyon aboneye ve 600 milyonluk görüntülenmeye sahip. Kendisi 4 Ağustos 2007 tarihinde kurulmuş.


YouTube'a iPhone Xs Serisi İçin HDR Desteği GeldiYouTube'a iPhone Xs Serisi İçin HDR Desteği Geldi
iPhone'da Youtube Videosu Nasıl İndirilir?iPhone'da Youtube Videosu Nasıl İndirilir?
YouTube'un Sevilen Uygulama Özelliği Artık MasaüstündeYouTube'un Sevilen Uygulama Özelliği Artık Masaüstünde

PAYLAŞ