YouTube'da 840 bin aboneye sahip Deep Turkish Web gözaltına alındı! - Haberler - indir.com

YouTube'da 840 bin aboneye sahip Deep Turkish Web gözaltına alındı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-13 14:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

YouTube'da video içerikleri üreterek paylaşan ve yaklaşık olarak 840 bin aboneye sahip olan Deep Turkish Web adlı kanalın sahipleri, Emre ve Erdi Kızgır, 26 ilde düzenlenen dev operasyon kapsamında gözaltına alındı!

YouTube'da 840 bin aboneye sahip Deep Turkish Web gözaltına alındı!

Sosyal medya üzerinden gençleri uyuşturucuya teşvik ettikleri gerekçesi ile sabah saatlerinde düzenlenen bir operasyon ile evlerinde arama yapılan, Deep Turkish Web kanalının sahipleri Emre ve Erdi Kızgır kardeşler ifadeleri alınmak için emniyete götürüldüler. Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin 26 ilde yürüttüğü uyuşturucu operasyonu ile 16 adrese eş zamanlı olarak baskın yapıldığını açıkladı. Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından yapılan bir açıklamaya göre, gözaltına alınan şüphelilerin sosyal medya üzerinden uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımı için özendirme veya bu nitelikte yayın yapmakla suçlandığı belirtildi.

Fenomen Olmaya Aday Bulmaca Oyunu: Threes!Fenomen Olmaya Aday Bulmaca Oyunu: Threes!

Daha öncesinde 20 Nisan 2016 tarihinde Facebook platformunda mizah sayfası olarak kurulmuş olan Deep Turkish Web, ürettiği mizah içerikleri ile birlikte hem Facebook platformunda hem de video paylaşım platformu olan YouTube'da ön plana çıkmayı başardı. 2017 tarihinde ise Emre Kızgır'ın da bu ekibe katılması ile birlikte Müptezel Samet ve Yılan Serdar'ın uyuşturucu ile dolup taşan semt hayatlarını performatif şekilde canlandıran kardeşler, YouTube'da toplamda 841.231 aboneye sahip oldular.


Twitter Fenomenleri 2014'te Twitter'da Ne Yazdı?Twitter Fenomenleri 2014'te Twitter'da Ne Yazdı?
Vine'ı fenomenler mi batırdı?Vine'ı fenomenler mi batırdı?
Instagram'da Artık Fenomen Olmak Çok KolayInstagram'da Artık Fenomen Olmak Çok Kolay

PAYLAŞ