YouTube'a yüklediği videolar ile servet kazanıyor - Haberler - indir.com

YouTube'a yüklediği videolar ile servet kazanıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-16 09:50:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

21 yaşında olan Sophie Michelle, YouTube'a yüklediği videolar ile servet kazanıyor. Üstelik yüklediği videolarda kullandığı ses birçok insanı rahatsız edecek şekilde. Fısıltı, kağıt sesi  ya da birçok insanın türlerini diken diken eden camdan çıkan rahatsız ses gıcırtısının yarattığı durumlar var ki bu durumu yaşayanlar için Otonom Duyusal Meridyen Tepkisi (ASMR) ismi de veriliyor. Otonom Duyusal Meridyen Tepkisi durumunu yaşayan kişiler az önce bahsettiğim rahatsız edici sesleri duymaktan keyif alıyorlar. Eğer ilk defa duyuyorsanız biliyorum ki çok şaşırdınız. Ancak yaşadığımız bu dünyada her gün ilginç şeyler duymaya devam ediyoruz Bu durum Sophie Michelle'ninde başına geldi. Çünkü kardeşi de Otonom Duyusal Meridyen Tepkisi ile hayatına devam ediyor.

Sophie Michelle bir servet kazanıyor

Kardeşini mutlu etmek için YouTube kanalı açan Sophie Michelle, ilk etapta hobi olarak kullandığı bu kanaldan daha sonra servet kazanmaya başladı. Reklam verenler Sophie Michelle'in kanalına başvurmak isteyince, Sophie yılda 450 bin Türk Lirası kazanmaya başladı. Sophie Michelle, çektiği kliplerde kullandığı bu rahatsız edici seslerle normalde birçok insanın rahatsız olacağı yerde Otonom Duyusal Meridyen Tepkisi rahatsızlığını yaşıyan insanlar bu sesle huzur buluyor. 

Cadılar bayramına özel klip çekti

Her klip çekiminde farklı farklı kıyafet kullanan genç kız, milyonlarca aboneye ulaşmış durumda. Geçtiğimiz cadılar bayramına özel klip çekmeyi  de ihmal etmeyen Sophie Michelle, cadılar baramna özel konsepti ile çektiği klibinde gene insanın içini gıdıklayacak sesler kullandı.





PAYLAŞ